Miten Muokkaa HTML-sivustot

Miten Muokkaa HTML-sivustot
On olemassa muutamia parhaita käytäntöjä pitää mielessä, kun muokkaat HTML. HTML, esimerkiksi pitäisi aina luoda, muokata ja tallennetaan tietokoneellesi ja sieltä ladataan palvelimelle, joka isännöi HTML. Ottaa oikea ohjelmisto muokkausta voi olla myös iso apu. Ohjelmat kuten Notepad, jotka tulevat käyttöjärjestelmän ovat hienoja muokkausta HTML, mutta ilmaisia ​​ohjelmia kuten Notepad ++ tekevät muokkaus paljon helpompaa, ja käyttävät eniten ammatillisen web-suunnittelijat.

Ohjeet

1 Yhdistä FTP palvelimelle, joka isännöi sivusto. Paras tapa tehdä tämä on kolmannen osapuolen FTP-ohjelmisto, kuten ilmainen FileZilla. FTP-ohjelmisto edellyttää, ainakin, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, portti ja hostname, joka on usein sivustosi URL tai sivuston URL-osoite, jossa "ftp" (eikä "http") sen eteen. Jos et tiedä näitä tietoja, tai jos FTP-ohjelmisto ei pysty muodostamaan yhteyttä, on parasta ottaa yhteyttä hosting-palvelun ohjeita. Vaihtoehtoisesti selata hosting-palvelun verkkosivuilla tukitietoja. Esimerkiksi Dreamost, suosittu hosting-palvelu, on yksityiskohtaisia ​​tietoja käyttäen FileZilla yhteyden niiden palvelimet niiden verkkosivuilla.

2 Lataa HTML-tiedostot sivustosi yhdessä muiden asiaan tiedostoja kautta FTP-ohjelmisto. Useimmat FTP-ohjelmisto on yksi ruudussa teidän paikallisen tietokoneen ja toinen palvelin, ja vetämällä ja pudottamalla välillä kaksi ruutua on yksi helppo tapa siirtää tiedostoja.

3 Avaa HTML-tiedostoja haluat muokata tekstieditorilla. Ohjelma kuten Notepad, joka tulee Windows-käyttöjärjestelmän, toimii, mutta monet ammatillisen web-suunnittelijat käyttävät vankempi ohjelmistoja, kuten Notepad ++, joka on suosittu ja ilmaisen koodin editori. Tekstieditorit suunniteltu erityisesti koodausta, kuten Notepad ++, käyttää eri tekstiä värejä eri syntaksin ja voit työskennellä useita eri asiakirjoja kerralla, mikä tekee editoinnista koodia HTML huomattavasti helpompaa.

4 Tallenna työsi, kun olet muokannut ja käyttää FTP-ohjelmisto ladata kaikki tiedostot, jotka olet tehnyt muutoksia. Varmista ladata tiedostoja niiden oikeaan paikkaan palvelimella.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita