Miten muuntaa mpg IFO, VOB tai BUP

Miten muuntaa mpg IFO, VOB tai BUP
MPG, MPEG-1, on video-pakkaus menetelmä, jonka avulla video- ja äänitiedostoja voidaan kutistunut huomattavasti. Haittapuoli on se, että jotkut laatu on menetetty tiedostoja puristuksen aikana. IFO, VOB ja BUP tiedostot ovat tietoja tiedostoja, jotka liittyvät DVD. Jokainen tiedostotyyppi harjoittaa erityyppistä raidan DVD. IFO tiedostot kuljettaa tekstityksiä sekä ääniraitoja. VOB tiedostoja kuljettaa streaming valikosta. BUP tiedostot ovat varmuuskopio IFO tiedoston jonkin verran lisätty tietoja.

Ohjeet

1 Perustaa muunto-ohjelma. Tyyppinen sovellus on MPG-to-DVD muuntaminen ohjelma. Näitä ovat Xilisoft MPEG-to-DVD Converter, Amor AVI DivX MPEG-to-VCD DVD Creator ja Ultra MPEG Converter. Kaikki nämä sovellukset muuntaa mpg videoita DVD-tiedostoja. Xilisoft ja Amor ohjelmat polttaa muunnetun tiedoston. Tämä tarkoittaa sitä, sinulla on vain mahdollisuus muuntaa ja polttaa samalla. (Katso resurssit linkkejä.)

2 Avaa ohjelma asennuksen jälkeen prosessi on valmis. Saat Xilisoft, klikkaa "File" ja sitten "Lisää Video Files" tai "Lisää Video Folder." Sillä Amor ja Ultra sovelluksia, valitse "Lisää tiedostoja" quic- käynnistää painiketta.

3 Etsi ajaa MPG tiedosto muuntaa. Ikkuna avautuu; liikkua tietokoneen kansioihin, kunnes olet löytänyt tiedoston. Klikkaa tiedosto hiirellä, valitse "Avaa" -painiketta.

4 Muuta vaihtoehtoa. Ultra, napsauta nuolta "Esitysmuoto." Selaa alaspäin "DVD-Video-tiedostot." Xilisoft ja Amor ovat kaikki valmiina. Kuitenkin, jos haluat nähdä vaihtoehdot, valitse "Tools" tai "Asetukset".

5 Muunna MPG video. Sillä Xilisoft tai Amor sovellus, aseta DVD-levy DVD-asema. Saat Xilisoft, klikkaa jakoavain. Saat Amor, klikkaa "Polta" -painiketta. Vuonna Ultra, valitse "Convert" välilehti. Polttaminen kestää kauemmin kuin muuntaminen. Likimääräinen paloaika on 20 minuuttia. Ultra muuntaminen aika on noin viisi minuuttia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita