Miten muuntaa RAM AVI With freeware

Miten muuntaa RAM AVI With freeware
Tiedostojen RAM tai rm ovat streaming-tiedostot tarkoitus pelata läpi RealPlayer multimediaohjelmistoratkaisu. Jos haluat kuunnella tai katsella RAM-tiedostoja offline-tilassa, paras vaihtoehto on tallentaa ne toiseen mediatiedoston, kuten avi, tietokoneessa. Voit muuntaa RAM-tiedostoja .avi useilla ilmainen ohjelmisto (tai freeware) lataukset.

Ohjeet

Real7ime Converter 1.1

1 Lataa ilmainen Real7ime Converter 1.1 ohjelmisto SoftPedia.com (katso referenssit). Avaa kansio, napsauta hiiren kakkospainikkeella sitä ja valitse "Pura kaikki" pura tiedostoja.

2 Sulje kaikki muut avoimet ikkunat. Avaa purettu Real7ime Converter 1.1 ja kaksoisnapsauta "R7C."

3 Valitse "Asetukset". Valitse, .ram on kuvatiedosto, äänitiedosto tai niin "Convert" -valikosta.

4 Kirjoita URL .ram laatikkoon. Klikkaa "..." vieressä "lähtö". Valitse kansio, jossa .avi tiedosto tallennetaan ja kirjoita nimi.

5 Klikkaa "Go". Kun muunnos on valmis, se ilmestyy kansioon, jonka valitsit vaiheessa 3.

RM AVI Converter Splitter

6 Lataa ja asenna RM AVI Converter Splitter CNET (katso viitteet). Käynnistä ohjelma.

7 Klikkaa "Lisää" lisätä RAM tai .rm tiedostoa. Klikkaa "..." vieressä "Output Directory" tulla tallennuspaikka.

8 Lataa ja asenna ilmainen RealMedia codec AppFree jos sinulla ei ole RealPlayer asennettuna tietokoneeseen, kohti pop-up ohjeet (katso referenssit).

9 Klikkaa "Convert Now!" Etsi muuntaa AVI-tiedostoa sijainti valitsit vaiheessa 2.

SUPER

10 Lataa ja asenna SUPER freeware AfterDawn (katso viitteet). Käynnistä ohjelma.

11 Valitse "AVI" alkaen avattavasta valikosta "Valitse lähtö astiaan." Jätä muut asetukset yksin tai muuttaa niitä kuin parhaaksi näette. Jos olet aloittelija, on parasta jättää oletusasetukset paikallaan.

12 Avaa kansio, joka sisältää RAM-tiedosto, jonka haluat muuntaa. Klikkaa tiedostoa ja vedä se "Drop Voimassa Multimedia File Here" osiosta. Klikkaa "Koodaa" muuntaa .ram .avi.

Vihjeitä

  • Nämä tiedostot on ladattu ja testattu, mutta se on parasta olla anti-virus ja anti-spyware ohjelmat on asennettu ennen lataamista freeware.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita