Miten muuntaa Vinyyli CD käyttäminen Golden Records

Jos sinulla on suuri kokoelma vinyylilevyjä, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on mennä läpi kustannuksella ostaa ne kaikki CD-versio. Näin voit säästää rahaa ja muuntaa vinyylilevyt CD käyttäen Golden Records.

Ohjeet

1 Katkaise virta kaikkiin laitteisiin. Varmista levysoitin ja tietokone ovat pois päältä ennen kuin aloitat yhdistää levysoittimen tietokoneeseen. Tietokoneessa on oltava äänikortti, CD polttava asema ja 600 Mt vapaata kiintolevytilaa.

2 Liitä analoginen äänilähde tietokoneellesi. Käytä kaapelia johto kytkeä äänilähde tietokoneen äänen jack tietokoneen takana. Golden Record n ​​Help dokumentaatio antaa tarkemmat ohjeet siitä, miten yhdistää eri äänilähteitä, kuten levysoittimet, kasetti- ja / tai vahvistimia.

3 Käynnistä tietokone ja lataa ja asenna ohjelmisto. Voit saada Golden Records ohjelmisto niiden verkkosivuilla. Golden Records ei ole vapaa ohjelma.

4 Aloita tallennus kirjaa. Golden Records on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Jos olet uusi Golden Records, sinun tulee käyttää velho, joka opastaa jokaisessa vaiheessa tallennus ja muuntaminen prosessi. Kuitenkin, jos olet hieman kehittyneempiä, voit ohittaa ohjatun ja aloittaa tallennuksen albumeita.

Vihjeitä

  • Koska muuntaa vinyyli CD on aikaa vievä prosessi, se on parasta aloittaa prosessin, kun olet saanut hieman ylimääräistä aikaa tuhlattavaksi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita