Miten muutos nimi on Jatkoajan

Miten muutos nimi on Jatkoajan
HFBoards.com on suuri online-jääkiekko keskustelufoorumi, joka kattaa NHL ja muut jääkiekko liigoja. Foorumiin kuuluvat säikeiden luokiteltu seuraavia otsikoita: "Viimeisimmät uutiset Hockey Future", "Yleinen Hockey keskustelu", "julkinen profiili", "NHL Itäisen konferenssin", "NHL", "Muut liigat" ja "Hockey keskustelupalsta." Foorumi on yli 730000 kierteet, lähes 30 miljoonaa viestiä ja noin 83000 jäsentä. Saattaa olla aikoja, jolloin jäsen haluaa muuttaa hänen käyttäjätunnus.

Ohjeet

1 Käy Jatkoajan sivuilla ja kirjaudu sisään.

2 Klikkaa "User CP" vaihtoehto, ja kytkinkaapissa klikkaa "Muokkaa Sähköposti ja salasana" vaihtoehto.

3 Valitse uusi käyttäjätunnus, anna salasana ja vahvista.

On joitakin ehtoja muuttuviin käyttäjätunnuksesi. Kuten ylläpitäjä Jatkoajan, sinun täytyy olla jäsenenä verkkosivuilla 45 päivää ja on 15 keskustelualueelle ennen kuin voit muuttaa käyttäjätunnuksesi. Voit muuttaa käyttäjätunnuksesi vain kerran 365 päivää.

4 Kirjaudu ulos verkkosivuilla ja kirjaudu uudelleen. Lähetä testi viesti foorumi; uusi käyttäjätunnus aktivoidaan. Kuitenkin, jos uusi käyttäjätunnus ei toimi, mene footer foorumin ja klikkaa "Ota yhteyttä" vaihtoehto. Ota yhteys pääkäyttäjään ja raportoivat, että tunnuksen vaihto ei toimi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita