Miten muutos tietokoneet Oletus Voice

Miten muutos tietokoneet Oletus Voice
Windows sisältää tekstin puheeksi (TTS) moottori, joka antaa tietokoneen ääni. Käyttäjät voivat kuunnella heidän tietokoneita lukea sähköpostiviestejä ja muita asiakirjoja. Microsoft sisältää yhden oletuksena äänellä ohjelmansa. Jotkut käyttäjät ovat tyytyväisiä, että äänellä. Muut käyttäjät voivat mieluummin varajäsenen ääniä, jotka ovat eri murteita ja puheen malleja. Kolmannen osapuolen toimittajat tarjoavat TTS ääniä, jotka toimivat Microsoft TTS moottori. Yksinkertaisesti asentaa uusi ääni ja tietokone puhuu uuden persoonallisuuden.

Ohjeet

1 Käy esittelysivu myyjän että markkinat TTS ääniä (ks Resources).

2 Kuuntele ääniä demo sivuilla ja valitse yksi, joka pidät. Sinulla on yleensä valikoima ääniä valita. Näitä ääniä, uros ja naaras, puhuu eri aksentteja ja tonaalinen ominaisuudet.

3 Osto ääni, joka pidät ja ladata ohjelmiston kiintolevylle. Kaksoisnapsauta tiedostoa asentaaksesi ääni.

4 Napsauta Windowsin "Käynnistä" -valikosta ja kirjoita "teksti puheeksi" (ilman lainausmerkkejä). Paina "Enter" ja Windows avaa Puhe ominaisuudet -ikkuna.

5 Klikkaa "Teksti puheeksi" -välilehti näyttää avattavan luettelon sisältävä saatavilla ääniä.

6 Klikkaa luettelon avaa se ja valitse uusi ääni, jonka olet asentanut.

7 Klikkaa "Esikatselu Voice" näyte ääni. Vedä Voice Speed ​​liukusäädintä vasemmalle tai oikealle säätää nopeutta ääni. Tämä ääni tulee tietokoneen oletus ääni ja suorittaa kaikki TTS toimintoja.

Vihjeitä

  • Jotkut myyjät, kuten Cepstral, ilmainen kokeiluversio ääniä. Etsi yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​demoja, jos haluat testata ääniä järjestelmään ennen kuin ostavat niitä. Voice-tiedostot ovat suuria ja voi kestää jonkin aikaa ladata.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita