Miten muutos Windows Start Up Profiili

Kun käynnistät tietokoneen ja sen jälkeen alkaa Microsoft Windows, useita ohjelmia ja palvelut käynnistetään. Yleensä nämä ohjelmat ja palvelut ajetaan käynnistyksen syystä, mutta ajoittain saatat haluta poistaa joitakin tai kaikkia prosesseja käynnistymästä automaattisesti. Käyttämällä System Configuration Utility, voit muokata käynnistyksen prosessi tietokoneen muutamassa minuutissa.

Ohjeet

1 Käynnistä tietokone ja odota, että Windows käynnistyy.

2 Napsauta "Käynnistä" -painiketta vasemmassa alakulmassa työpöydän ja valitse "Suorita".

3 Kirjoita "msconfig" (ilman lainausmerkkejä) Suorita valikosta avautuvassa aloittaa System Configuration Utility.

4 Klikkaa "Yleiset" -välilehti ja varmista, että "Valikoiva käynnistys" on valittu.

5 Klikkaa "Palvelut" -välilehti ja poista kaikki palvelut et käytä säännöllisesti. Useimmat palvelut, kun käytössä käynnistyksen, aktivoituu vielä kun tarvitaan ohjelma. Valitse "Piilota kaikki Microsoftin palvelut" valintaruudun kaventamaan luettelo mitä palveluja voit poistaa käynnistettäessä.

6 Klikkaa "Startup" -välilehti ja klikkaa poista rasti valintaruutu ohjelman vieressä et halua aloittaa käynnistyksen aikana.

7 Valitse "OK", kun olet valmis. Sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen. Tallenna kaikki työt ja käynnistä tietokone uudelleen. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, näet ponnahdusikkunan jossa ilmoitetaan, että tietokone käyttää "Valikoiva käynnistys." Valitse valintaruutu vaihtoehto "Älä näytä tätä viestiä tulevaisuudessa" lopettaa tämän ikkunan näyttämisen joka kerta kun käynnistät tietokoneen.

Vihjeitä

  • Poistaminen kaikki käynnistysohjelmia varmasti nopeuttaa Windowsin käynnistyksen; kuitenkin, se ei voi sallia tiettyjen asennetut Autosi toimimaan kunnolla. Määritä ohjelmia ja palveluja, joita tarvitaan käynnistettäessä, ja poista loput jotta tietokoneen käynnistyä mahdollisimman nopeasti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita