Miten oppia Primavera P6

Miten oppia Primavera P6
Primavera P6 ohjelmisto on yleisesti käytetty insinöörien, arkkitehtien ja rakennusliikkeet. Oracle on suunniteltu ohjelmisto toiminnallinen toteuttajille, loppukäyttäjien ja projektori johtajat näillä aloilla. Primavera P6 auttaa käyttäjiä hallitsemaan projekteja, kahva salkkuja, arvioida suorituskykyä, hallita kustannuksia ja seurata edistymistä. Olitpa ensikäyttäjälle tai on kokemusta aiempien versioiden Primavera P6, on olemassa erilaisia ​​koulutus vaihtoehtoja, jotka täyttävät tarpeesi. Sinun oppimistyyli ja budjetti ovat keskeisiä näkökohtia päättäessään koulutus vaihtoehto, joka parhaiten sopii sinulle.

Ohjeet

1 Take opettajan johdolla kurssin. Oracle tarjoaa yhden päivän luokkaa. Aiheita ovat kopiointi projekti, ompelu projekti, luoda riskin, hallita käyttäjiä, räätälöintiä valikot ja käyttää aikaa mitoitetaan logiikkakaaviot. Sinun täytyy rekisteröityä kautta Oracle verkkosivuilla.

2 Osallistu live virtuaalinen luokka. Opit sellaisia ​​asioita kuten Primavera 6 hankkeen ja salkunhoidon, riskienhallinta ja web-pohjainen hallinta ominaisuuksia. Rekisteröidy tässä luokassa kautta Oracle verkkosivuilla.

3 Katso Primavera P6 video opetusohjelmat. On ilmainen video tutorials saatavilla. Video-oppitunnit ovat kannattava valinta jos haluat itseopiskeluun. Se on myös vaihtoehto, jos muut koulutusvaihtoehtoja eivät sovi budjetin rajoissa.

Vihjeitä

  • Live virtuaalinen luokka on vain rekisteröityjen opiskelijoille.
  • Tammikuusta 2011 maksu Oracle Primavera P6 luokissa on 600 dollaria.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita