Miten optimoida Windows XP Audio

Miten optimoida Windows XP Audio
Vietettyään palkka upouusi kaiuttimet, haluat olla varma, että saat kaikkein bang for your buck kun se tulee äänen. Kaiuttimet ovat vain puoli taistelu; miten käyttöjärjestelmästä perustetaan voi dramaattisesti vaikuttaa äänen. Jos käytät Windows XP -käyttöjärjestelmä ja haluavat optimoida äänentoistoa, voit suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, jotta ääni sujuvasti ja kuulostaa hyvältä.

Ohjeet

1 Paina "CTRL", "ALT" ja "Poista" avaimet avata Windows Task Manager. Klikkaa "Prosessit" -välilehti. Napsauta sarakkeen otsikkoa otsikolla "Mem Usage" lajitella luettelon, mikä sovellus käyttää eniten resursseja. Klikkaa jokaisen sovellus, sinun ei tarvitse juosta ja klikkaa "Lopeta prosessi" -painiketta.

2 Napsauta Käynnistä-painiketta. Valitse "Ohjauspaneeli. Napsauta" Lisää / poista sovellus. "Klikkaa" Lisää / poista Windowsin osia. "Poista ruutu" Indeksointipalvelu. "

3 Napsauta Käynnistä-painiketta. Valitse "Kaikki ohjelmat." Klikkaa "Accessories". Valitse "System Tools". Klikkaa "Levyn eheytys". Klikkaa tärkeimmät kiintolevylle ja klikkaa "Eheytä."

4 Napsauta Käynnistä-painiketta. Napsauta "Suorita". Kirjoita "sysdm.cpl" Suorita-ruutuun ja paina "Enter". Napsauta Lisäasetukset-välilehteä. Klikkaa "Taustaa Services" otsikon otsikolla "Suoritin ajoitus." Klikkaa "Käytä" ja sitten "OK".

Aiheeseen liittyviä artikkeleita