Miten ostaa Fast Emolevy

Miten ostaa Fast Emolevy
Löytää nopeasti emolevy on muutakin kuin vain saada yksi prosessori socket ja piirisarjan, joka tukee uusin ja suurin CPU tekniikkaa. Nopea emolevy on yhdistelmä ominaisuuksia, jotka tukevat nopea ja suurteholaskennan, mukaan lukien useita nopea lähtö, tilaa muistilaajennukselle ja kyky yhdistää nopeiden asemia. Jos aiot overclock CPU, näytönohjain tai muisti, tarvitset myös emolevy on Basic Input / Output System, joka antaa sinulle tarpeeksi säätöjärjestelmän tehdä nämä tehtävät.

Ohjeet

1 Valitse Intel tai AMD-prosessori. Molemmat tarjoavat hyvän suorituskyvyn yleistä Computing tehtäviä, kun taas, kuten on julkaisupäivä, Intel yläpäässä voidaan tarjota parempaa yleistä suorituskykyä, kun taas AMD sirut voivat tarjota enemmän bang-for-your-pukki.

2 Valitse piirisarja perustuu sen tukemista ominaisuuksista. Emolevyn piirisarja määrittää prosessorin nopeutta ja muistia voi käyttää. Se myös asettaa rajat, kuinka monta lähtö ja satamat hallitus voi tukea ja niiden nopeudet, vaikka hallituksen rakentaa voi olla vähemmän lähtö.

3 Count PCI-Express x16. Jos haluat emolevyn tukea nopein grafiikka, saatat joutua asentamaan kaksi näytönohjainta ja ottaa kaksi x16 ansiosta ne molemmat ajaa enintään nopeudella. Nopein SSD myös pistoke PCI-Express-paikka käyttämisen sijaan perinteisen Serial Advanced Technology Attachment aseman liitin.

4 Testaa hallituksen ylikellotus ominaisuudet. Ylikellotus on prosessi käynnissä tietokoneen osia, kuten prosessorit, muisti ja grafiikka-prosessorit, nopeammin kuin ne virallisesti luokiteltu saavuttamiseksi. Tämä voi antaa sinulle nopeampi tietokone tai vahingoittaa niitä osia, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Emolevy, joka on suunniteltu ylikellotuksen antaa sinulle hieno valvoa piirisarjan kellotaajuus ja jännite lähetetään prosessori ja muisti. Jotkut emolevyt edes työkaluja auttamaan sinua määrittää automaattisesti ylikellotettu.

5 Valitse emolevy, jossa on nopea tulo / lähtö toiminnot. Kuten heinäkuussa 2013 sen sijaan USB 2.0 -porttia, etsiä USB 3.0 -portti tukea, ja etsiä 6GB / s SATA III satamissa. Jos emolevy on sisäänrakennettu tuki tarpeeton joukko riippumattomia levyjä, voit käyttää useita levyjä yhdessä paremman suorituskyvyn, samoin. Vaikka nämä ominaisuudet eivät ole mitään tekemistä emolevyn nopeus, ne vaikuttavat kuinka nopeasti voit saada tietoa ja ulos tietokoneesta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita