Miten päästä eroon Virukset Website

Virheellinen HTML / PHP koodausta, huono salasanasuojaus ja vanhentuneet skriptit voi johtaa viruksen koodin ruiskutetaan sivuston. Verkkosivusto virukset vain suoritetaan, kun sivua tarkastellaan Web-selaimessa, joten se on helppo poistaa pistetään koodia avaamalla yksittäisiä tiedostoja tekstieditorilla. Muistio toimii parhaiten nähdäksesi koko HTML-koodi ja voit siivota tartunnan saaneita tiedostoja. Pikaisesti muuttaa oman verkkotunnuksen ja web hosting salasana jos epäilet virusta.

Ohjeet

1 Tarkista, että anti-virus ja anti-spyware-ohjelmisto on ajan tasalla. Suorita järjestelmän tarkistus, jos saat ilmoituksen selaamisen sivuston. Poista kaikki vakoiluohjelmat tai virus jälkiä tietokoneesta ja älä lataa verkkosivuilla kaikilla selaimilla (Internet Explorer, Firefox tai Chrome), kunnes haitallista koodia siivottu.

2 Kirjaudu sivustosi ohjauspaneelissa ja napsauta File Manager. Valitse "Näytä piilotetut tiedostot" ja klikkaa public_html (tai root joissakin järjestelmissä). Salli tiedostojen ja kansioiden luettelot päivittää ja etsiä .htaccess tiedoston sisällä oman public_html kansioon. Klikkaa .htaccess ja valitse "Edit" tai "HTML Editor." Selaa tiedostoa uuteen ikkunaan avautuu, ja etsiä haittaohjelmat uudelleenohjauskoodia tai HTML-koodia, joka osoittaa <iframe>. Poista nämä koodit ja tallenna .htaccess tiedosto.

Käytä vaihtoehtoista lataamalla tyhjä .htaccess tiedoston public_html. Avaa Muistio kuin uusi asiakirja. Klikkaa "Tallenna" ja valitse "Kaikki tiedostot" kohdassa "Save as type". Kirjoita .htaccess kuin Tiedoston nimi ja napsauta "Tallenna". Lataa uusi tiedosto ja valitse "Korvaa" pyydettäessä.

3 Lataa kaikki HTML ja PHP tiedostot public_html tietokoneeseen. Luo kansio työpöydälle nimeltä "sivusto" ja käytä Lataa ominaisuus käyttöön FTP-ohjelma siirtää tiedostoja public_html ja uuteen kansioon. Avaa tiedostot, kuten index.php tai index.html Muistiossa, oikealla klikkaamalla ja valitsemalla "Avaa" ja "Muistio". Etsi haitallisen koodin, joka alkaa <iframe>, <object> tai <piintynyt> tageja. Poista koko rivi koodia ja tallenna tiedosto. Lataa siivottu tiedostot takaisin public_html käyttäen FTP-ohjelma ja valitse "Korvaa" pyydettäessä.

4 Poista kaikki vapaa komentosarjojen HTML-sivuja, varsinkin laskurit, vieraskirjat ja vekottimia. Vapaa-skriptit voivat sisältää viruksen koodaus ja ohjaukset sekä sponsoroi ponnahdusikkunoita, jotka voidaan virheellisesti tulkita viruksia anti-virus ohjelma.

5 Päivitä kaikki skriptit ja ohjelmia, jotka on asennettu sivustoon. Mene takaisin sivuston ohjauspaneelin ja napsauta "sivuston ohjelmisto." Tarkista, onko mitään sarakkeessa "." Valitse "Update" oikealla puolella ja seuraa ohjeita. Mene takaisin päävalikkoon ja valitse "Fantastico Deluxe" (jos saatavilla) ja toista sama toimenpide. Manuaalisesti päivittää mitään skriptejä, jotka on asennettu kautta FTP ohjelma sinulle suoraan. Lataa päivitetty versio tai paikkaukset kehittäjä sivuston ja päivittää mukaan suuntiin.

Vihjeitä

  • Ota Web hosting-yritys, jos et pysty tai epävarma, miten poistaa viruksen sivustosta.
  • Klikkaa sivustosi ohjauspaneelissa ja napsauta "phpMyAdmin." Valitse tietokanta yleisimmin käytetty sivustossasi, kuten WordPress blog MySQL-tietokantaan. Valitse "Selaa" ja kirjoita hakukenttään <iframe>. Valitse kaikki taulukot kyseisen tietokannan ja klikkaa "Etsi". Tarkista, onko tulokset osoittavat ylöspäin. Puhdista pistetään Mahdollinen on listattu ja tallenna database.This menetelmä toimii, jos epäilet koodi on ruiskutetaan MySQL-tietokannan. Seurata muita poisto ohjeiden mukaisesti, jos se on vain HTML-injektio.
  • Lataaminen HTML tai PHP-tiedostoja tietokoneeseen ei aiheuta vahinkoa. Verkkosivusto viruksia on toteutettu web-selain, jotta voit asentaa itsensä henkilön tietokoneelle. Avoinna HTML ja PHP tiedostot Muistiossa ei lataa tai asenna virus tietokoneellesi, mutta se on paras tapa löytää mitään jälkiä haitallisen koodin sivustollesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita