Miten päästä minun Netgear tilini

Netgear on yritys tunnetaan parhaiten langattomien reitittimien. Langattomat reitittimet avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden Internetiin ilman kovaa johtoja. Koska käyttäjä Netgear reititin, voit muuttaa tärkeitä asetuksia tilisi käyttöliittymän. Tämä voi kuitenkin olla vaikeaa, jos et ole näytetty huomioon hiljattain. Voit käyttää Netgear tilin, sinun täytyy käyttää reitittimen IP-osoite ja kirjaudu sisään käyttäen ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana.

Ohjeet

1 Avaa selain, kopioi tämä IP-osoite osoiteriville ja paina Enter: 192.168.0.1. Voit käyttää Netgear reititin että IP-osoite.

2 Selvitä, mitä mallia Netgear reititin omistat. Tämä on tärkeää määrittää, mitä oletus käyttäjätunnus ja salasana ovat.

3 Käy "Oletussalasanan Page" Resurssit toisella selaimessasi. Siinä luetellaan oletustunnukset kaikille Netgear malleissa.

4 Etsi mallin omistat ja kirjoita oletus käyttäjätunnus ja salasana.

5 Paluu reitittimen pääsy sivulle ja kirjoita käyttäjätunnus ja salasana aiemmin kirjoitti. Näin voit päästä teidän Netgear tilille. Täältä voit muuttaa tai päivittää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Vihjeitä

  • Sinun on ehkä palautettava reitittimen jos edellinen prosessi on tehoton. Useimmat Netgear reitittimet ovat "reset" -painiketta sijaitsee reitittimen takana. Pidä tämä alas palauttaa reititintä ja yritä prosessia uudelleen vaiheesta 1.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita