Miten Päivitä ajurit Näytönohjain Windows Media Player

Microsoft Windows Vista / XP avulla voit helposti päivittää ajurit näytönohjaimen Windows Media Player tietokoneessa. Sinun pitäisi olla päivitetty versio video din kuljettajat joko tietokoneen kiintolevylle tai jonkinlainen irrotettava media, kuten CD / DVD. Lisäksi sinun täytyy olla järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneeseen.

Ohjeet

1 Napsauta "Käynnistä" ja sitten valitse "Suorita".

2 Kirjoita "sysdm.cpl" Suorita dialogikenttään ja paina "Enter". Jos "Suorita" vaihtoehto ei ole käytettävissä Windows Vista, kirjoita "sysdm.cpl" Etsi-ruutuun ja paina "Enter".

3 Napsauta "Laitteisto" -välilehteä Ominaisuudet: Järjestelmä -valintaikkunan, joka avautuu.

4 Napsauta "Laitehallinta" -painiketta.

5 Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytönohjain, jonka kuljettajat haluat päivittää Laitehallinta -ikkunassa ja napsauta sitten "Päivitä ohjain" vaihtoehto.

6 Valitse "Asenna luettelosta tai määritetystä sijainnista (Advanced)" radio-painiketta ohjatun laitteiston päivityksen valintaikkuna, joka avautuu, ja valitse sitten "Seuraava" -painiketta.

7 Valitse "Etsi parasta ohjainta näistä sijainneista" valintanappi.

8 Valitse "Asenna tämä sijaintipaikka hakuun" -valintaruutu.

9 Klikkaa "Selaa" -painiketta ja siirry sijaintiin tietokoneessa (kiintolevy / levyke / CD / DVD), jossa päivitetyn ohjaimen näytönohjain on läsnä.

10 Valitse päivitetty ohjain tiedostoa sijaitsee aikaisemmin ja napsauta "OK" -painiketta.

11 Napsauta "Finish". Tämä päivittää näytönohjaimen ajurit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita