Miten Päivitä BIOS Dellin

Miten Päivitä BIOS Dellin
Dell, kuten muutkin tietokoneiden valmistajat, ajoittain julkaisee päivityksiä järjestelmien, mukaan lukien uuden laitteiston ohjaimet, apuohjelmat ja BIOS (Basic Input / Output System) versiot. Varmistetaan, että sinulla on uusin BIOS auttaa pitämään tietokoneesi sujuvasti. BIOSin päivittäminen on Dell-tietokoneen avulla teknisen tuen osa Dellin sivusto ei ole vaikeaa tavalliselle käyttäjälle.

Ohjeet

1 Käynnistä tietokone uudelleen ja katsella aloitusnäyttö. Oikea alla edistymispalkki näet BIOS-versionumeron. Kirjoita tähän alas ja varmista, että sinun täytyy päivittää.

2 Käynnistä Internet Explorer (Dell sivusto käyttää ASP - Active Server Protocol, joka ei tue Firefox.) Siirry "http://www.dell.com". Klikkaa "Tekninen tuki" yläosassa näytön. Klikkaa "Tuki kotikäyttäjille" tai "tuki yrityskäyttäjille" tarvittaessa. Valitse "Ohjaimet ja ladattavat tiedostot".

3 Etsi tietokoneen palvelunumeroon. Tämä löytyy tagi liitetään järjestelmään. Jos sinulla on se, paina "Enter Tag", syötä numero ja klikkaa "Go". Jos et löydä sitä, voit napsauttaa "Find My palvelunumero" on Dellin verkkosivuilla löytää numero.

4 Scan luettelo kuljettajien ja muita päivityksiä. Voit suodattaa luetteloa valitsemalla "BIOS" in Luokka pudotusvalikosta. Huomautus versionumeron BIOS listattu. Jos se on suurempi kuin versionumero kirjoittamasi tietokoneen, sinun täytyy suorittaa päivityksen. Napsauta "Lataa" vieressä BIOS listalle. Kun sinulta kysytään, valitse "Tallenna" tallentaaksesi ladata työpöydälle tai muuhun väliaikaiseen määränpäähän. Poistu Internet Explorer, kun lataus on valmis.

5 Varmista, ettei muita ohjelmia ole käynnissä. Kaksoisnapsauta BIOS päivitys ohjelma latasit. Sinulta kysytään kahdesti vahvistamaan, että haluat päivittää BIOS. Kun ohjelma on valmis, järjestelmä käynnistyy automaattisesti uudelleen ladata uuden BIOSin. Voit tarkistaa, että sinulla on uusi versio katselemalla alkulatauksesta näytön. Kun päivitys on valmis, voit poistaa verkosta ladatun päivitys ohjelma.

Vihjeitä

  • Kuten minkä tahansa tietokoneen huoltotehtäviä, sinun tulisi suorittaa järjestelmän varmuuskopiointi ennen päivitystä BIOS.
  • Jos olet päivittämässä kannettavan tietokoneen, varmista, että akku on ladattu täyteen tai että se on kytketty virtalähteeseen ennen päivityksen ohjelma. Jos järjestelmä ei päivityksen aikana, tietokone saattaa vahingoittua ja vaativat huoltoa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita