Miten Päivitä näytönohjain Toshiba Satellite A105

Miten Päivitä näytönohjain Toshiba Satellite A105
Jossain vaiheessa elämää Toshiba Satellite kannettava tietokone, voit päivittää näytönohjaimen, koska monet videoeditointiin ja graafinen suunnittelu sovellukset vaativat high-end-näytönohjaimet. Monet laptop omistajat palkata kannettavan teknikot asentaa tämän laitteiston. Vaikka on olemassa etuja palkata kokenut asiantuntija asentaa videon laitteisto, et voi ymmärtää, kuinka helppoa on asentaa näytönohjaimen itse.

Ohjeet

1 Katkaise kannettavan virtajohto, akku ja kaikki oheislaitteet. Se ei ole koskaan turvallista purkaa kannettavan tai sähkölaitteissa, kun se on liitetty virtalähteeseen kaikenlaista.

2 Aseta kannettava tietokone alaspäin ja poista yksittäinen Phillips ruuvi, kiintolevyn kansi ja irrota kiintolevy. Aseta kiintolevy, kiintolevyn kannen ja ruuvaa sivuun.

3 Irrota kuusi Phillips ruuvia muistin kansi, modeemin kansi ja modeemi / LAN-liittimiin kansi ja poista kuoret ja aseta ne sivuun mukana ruuvit.

4 Työnnä kaksi moduulien pois muistista osastossa, ja aseta ne huolellisesti syrjään.

5 Irrota kaksi Phillips ruuvia modeemi kortti emolevyyn, irrota LAN-kaapeli emolevystä ja irrota langattoman modeemin kortti ja LAN-liitäntään kokoonpano laptop.

6 Poista loput ruuvit pohjasta kannettavan.

7 Aseta kannettava ylöspäin ja kohota näppäimistön kehys pienellä ruuvimeisselillä, aseta se sivuun. Näppäimistö kehys on pieni muovinen liuska välissä näppäimistön ja näytön.

8 Irrota kaksi Phillips ruuvia näppäimistön kannettavan runkoon ja aseta näppäimistö alaspäin ohjauslevy ja kämmentuki. Irrota näppäimistön lattakaapeli emolevystä.

9 Poista yksi Phillips ruuvi, DVD-asema kannettavaan runkoon. Työnnä DVD-asema pois kannettavan runko ja aseta se sivuun.

10 Poista yksi Phillips ruuvi, metallilevy, joka kattaa näytönohjain liittimet.

11 Irrota kolme Phillips ruuvia ylhäältä kannettavan kotelo ja irrota jäljellä kaapelit emolevyyn. Nosta LCD-näyttö ja top kannettavan kotelo alustasta ja huolellisesti aseta se turvallinen ja tasainen pinta.

12 Irrota yksi ruuvi kiinnitetään kiintolevyn liitin kansi kannettavan pohja. Aseta ahdin puolelle.

13 Irrota näytönohjain emolevystä ja nosta se pois kannettavan tietokoneen ja aseta se sivuun.

14 Asenna uusi näytönohjain toistamalla vaiheet 1 13 päinvastaisessa järjestyksessä.

Vihjeitä

  • Ole varovainen, kun käsittelet kaikki elektroniset komponentit kannettavan tietokoneen. Varmista, että olet tarpeeksi suuri tilaa työskennellä turvallisesti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita