Miten Päivitä Vista Premium Ultimate

Miten Päivitä Vista Premium Ultimate
Kanssa julkaistusta Windows Vista, Microsoft esitteli uuden järjestelmän päivittää Windows-versio asennettu tietokoneeseen: Anytime Upgrade. Kanssa Anytime Upgrade, on mahdollista käyttää internet-yhteyden aktivoida päivitetty versio Windows jos Anytime Upgrade DVD tietokoneen mukana. Anytime Upgrade pääsee omalta koneelta ilman lataamista mitään lisäohjelmia paitsi tarvittavat tiedot vahvistaa Windowsin päivitys. Käytä Anytime Upgrade päivittää Windows Vista Home Premium Windows Vista Ultimate.

Ohjeet

1 Valmista järjestelmä päivitys tekemällä varma, että kaikki tärkeät tiedostot varmuuskopioidaan ulkoiseen sijaintiin, kuten USB-kiintolevyn. Jos tietokoneessa on tarvittavat tiedot palauttaa Windowsin kiintolevyn osiolta kuin elvytystietolevyä, ota käyttöopas tietokoneen tietoja siitä, miten polttaa elvytystietolevyä.

2 Napsauta Windows Orb (Käynnistä) ja kirjoita "päivitys" hakukenttään. Klikkaa "Windows Anytime Upgrade" on hakutuloksissa.

3 Klikkaa "Päivitä Windows Vista Ultimate" on Vista Anytime Upgrade näyttö.

4 Napsauta "Ei", kun sinua pyydetään antamaan Product Key. Sinut ostaa tuotteen avaimen päivityksen aikana.

5 Klikkaa "Aloita päivityksen." Sinut ohjataan sivusto, jossa sinun tulee syöttää maksutiedot ostaa päivityksen.

6 Aseta Windows Vistan Anytime Upgrade levyn ostamisen jälkeen lisenssi Windows Vista Ultimate. Kun asennusohjelma käynnistyy, valitse "Install Now" sitten "Päivitä" hyväksymisen jälkeen lisenssiehdot.

7 Anna paikallinen päivämäärä ja kellonaika tietoja pyydettäessä. Hetken kuluttua, järjestelmän päivitys on valmis ja Windows Vista Ultimate työpöydän latautuu.

8 Siirrä varmuuskopioidut tiedostot takaisin tietokoneeseen ulkoisen kovalevyn tai muita varmuuskopioita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita