Miten perustaa Konqueror oletusselaimeksi

Jos aiot käyttää Konqueror lähitulevaisuudessa ja yli 1 Internet-selain on asennettu tietokoneeseen, olet menossa haluavat perustaa Konqueror oletusselaimeksi. Kun Konqueror on oletusselain, se on selain, joka avautuu automaattisesti aina, kun klikkaa URL listalle kirjanmerkkejä tai 1 tietokoneen ohjelmatiedostoja. Voit silti valita eri selainta tietokoneesi Käynnistä-valikon, jos haluat, ja voi jopa käyttää sitä samaan aikaan kuin Konqueror (vaikka toisessa ikkunassa). Helppouden Konqueror oletusselain on hyvin arvoinen minuutti aikaa kuluu asetukset. Plus, se on erittäin helppo tehdä.

Ohjeet

1 Mene tietokoneelle ja avaa Konqueror Internet-selain.

2 Etsi KDE valikosta.

3 Valitse "System Settings".

4 Klikkaa "Configure Konqueror."

5 Hit "File Associations."

6 Etsi "Tiedostotyypit" -valikosta ja valitse "Text".

7 Klikkaa "HTML".

8 Tarkastele selain nimet luetellaan "Application Preference Order" ruutuun. Jos Konqueror ei ole ensimmäinen selain luettelossa, siirrä se listan kärkeen. Ensimmäinen selain listattu aina oletusselain, joten varmista Konqueror on ensimmäisessä asennossa.

9 Klikkaa OK. Konqueror on nyt oletusselaimeksi Internet-selain. Tietokone valitsee automaattisesti Konqueror selaimena tahansa klikkaat URL tai Web-sivuston nimi, jonka haluat vierailla.

Vihjeitä

  • Jos sinulla on lisää kysymyksiä tai tarvitset lisäapua, miten asettaa Konqueror oletusselaimeksi, vieraile Konqueror FAQ sivulle (katso Resources alla).
  • Jos haluat joskus vaihtaa oletuksena Internet-selaimen eri ohjelmaa, toista vaiheet 1 8 ja siirrä haluamasi Internet-selaimen nimi ensimmäiseen asentoon luettelossa. Voit vaihtaa oletusselaimeksi niin usein kuin haluat tällä tavalla.
  • Nämä vaiheet on kirjoitettu Konqueror 3.5.2. Jos käytät eri versiota, jotkin tai kaikki vaiheet vaihtelevat.
  • Tietokoneen suojaaminen ja henkilöllisyytensä, kun verkossa on tärkeää. Konqueror on ryhtynyt toimenpiteisiin auttaa sinua ulos tässä asiassa, kuten kieltäytyy hyväksymästä kolmannen osapuolen evästeet ja estää pop-up-mainoksia. Voit auttaa Konqueror auttaa asentamalla lisäsuojatoimen- ohjelmia tietokoneeseen, kuten virus skanneri ja vakoiluohjelmien esto.
  • Et voi käyttää Konquerorin ellet ole Unix-pohjainen käyttöjärjestelmä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita