Miten poistaa Microsoft Visual C Runtime Library

Miten poistaa Microsoft Visual C Runtime Library
Microsoft Visual C ++ Runtime Library sisältää joukon kirjaston tiedostoja, sovelluksia riippuvaisia, jos ne kehitetään että codebase. Jos tuntematon muutoksia järjestelmään tai virheellisestä seisokit jotenkin korruptoituneet tiedostot, poista Microsoft Visual C ++ Runtime Library ja asenna se niin tuore jäljennökset näistä tarvittavat tiedostot ovat läsnä. Voit myös poistaa Microsoft Visual C ++ Runtime Library vapauttaa levytilaa, jos olet varma, että hakemuksia ei riipu siitä.

Ohjeet

1 Load Control Panel Käynnistä-valikosta. Vaihda "Classic View" ja tuplaklikkaa "Ohjelmat ja toiminnot", jos käytät Windows Vista tai Windows 7. Muutoin Kaksoisnapsauta "Lisää / poista sovellus" -kuvaketta, jos käytät vanhempaa versiota Windows.

2 Etsi merkintä ohjelmien luettelosta merkintä "Microsoft Visual C ++ 2005 Redistributable" tai "Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable." Klikkaa "Poista" tai "Poista" -painiketta poistaa vastaavan Runtime Library. Suorita tämä vaihe molemmat kirjaukset jos olet molemmat asennettu.

3 Käynnistä tietokone varmistaa Uninstaller poistaa kaikki Visual C ++ Runtime tiedostoja.

Vihjeitä

  • Kaikki ohjelmat ovat riippuvaisia ​​näistä Microsoft Visual C ++ Runtime tiedostot lakkaavat toimimasta tai ei toimi oikein, jos poistat runtime tiedostot. Voit vain palauttaa niiden toiminnallisuutta asentamalla Microsoft Visual C ++ Runtime tiedostot (katso Resources).

Aiheeseen liittyviä artikkeleita