Miten poistaa Viimeksi kirjoitetut URL

Miten poistaa Viimeksi kirjoitetut URL
Useimmat selaimet tallentaa kaikki kirjoitetut URL niiden osoite baareissa. Toiminnon tarkoitus on nopeuttaa selaamista, jolloin on mahdollista välttää moninkertaiset kirjoittamalla URL verkkosivustoja usein. Joskus monia syitä, saatat haluta pitää sivustojen yksityisiä. Poista selaimen historian tyhjentää osoiteriville muistiin ja poistaa trail sivustoja, jotka olet käynyt.

Ohjeet

Internet Explorer 8

1 Avaa Internet Explorer. Klikkaa "Työkalut" valikosta.

2 Valitse "Poista selaushistoria" alkaen pudotusvalikosta. Tarkista laatikot tyyppistä tietoa haluat poistaa. Jos haluat poistaa kirjoitetut URL osoiteriville, tarkista "History".

3 Valitse "Poista" alareunassa ikkunan poistaa historiaan. Se voi kestää jonkin aikaa poistaa tiedostoja, riippuen siitä, kuinka usein teet tämän tehtävän.

Firefox 3

4 Avaa Firefox. Klikkaa "Työkalut" valikosta.

5 Valitse "Poista historiatietoja." Ikkuna otsikolla "Poista historiatietoja" ponnahtaa.

6 Valitse aikajakso, jonka haluat tyhjentää. "Viime Hour" tyhjentää kaikki sivustot olet käynyt viimeisen tunnin, kun "kaikki" poistaa koko historian ja poistaa kaikki osoitteet historiastasi bar. Valitse "Tiedot" -painiketta, jos haluat hienosäätää minkä tyyppiset tiedostot ja historia haluat poistaa.

7 Klikkaa "Tyhjennä nyt" poistaa selaimen historian ajan valittu.

Opera 10

8 Avaa Opera. Valitse "Työkalut" valikosta.

9 Valitse "Clear Private Data". Ikkuna otsikolla "Poista henkilökohtaiset tiedot" ponnahtaa. Se varoittaa, että kaikki välilehdet suljetaan ja että kaikki nykyiset tiedostojen siirrot peruuntuu.

10 Napsauta "Tiedot" -painiketta. Suuri vaihtoehtojen luettelo ilmestyy ikkuna. Valitse tyyppi sivuhistoria haluat poistanut. Voit poistaa kirjoitetut URL, valitse "Tyhjennä historia avatut sivut."

11 Klikkaa "Poista" poistaa historian ja selkeä kaikki kirjoitetut URL-osoitekenttään.

Vihjeitä

  • Firefoxissa voit myös valita yhden osoitteen osoiteriville ja paina "Shift" + "Poista" samanaikaisesti poistaa yhden osoitteen historian.
  • Muista, että clearing historia poistaa kaikki sivustot olet äskettäin vieraillut.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita