Miten poistaa Virus DOS

Miten poistaa Virus DOS
Tietokoneet ovat kuin ihmisillä eräässä mielessä tai muuta. Joinakin päivinä ne ovat erittäin terveitä ja muina päivinä ne tulevat alas kauhea sairaus. Virukset ovat pikku otuksiin, että ryömiä tietokonettasi ja aiheuttaa kaikenlaisia ​​sekaannusta. Jotkin virukset ovat niin kiero että ne edellyttävät erityistä tila, jossa voi poistaa ja poistaa ne. DOS on komentorivi, joka yleensä toimii alla kaikki suojausasetukset, jotka estävät noviisi käyttäjä vaarantaisi niiden järjestelmä. Jos virus estää tietokonetta toimimasta kunnolla, hyvä Pulman käyttää DOS-komentokehotteen manuaalisesti poistaa viruksen.

Ohjeet

1 Käynnistä tietokone uudelleen. Kun se sammuu ja käynnistyy takaisin ylös, paina "F8" näppäintä esiin käynnistysvalikon. Valitse komento "Käynnistä Windows vikasietotilassa" ladata käyttöjärjestelmän vikasietotilassa.

2 Paina Windows-näppäintä, joka löytyy alempaa alhaalla vasemmalla alakulmassa näppäimistön välissä "ctrl" ja "alt" näppäimiä. Paina samanaikaisesti "R" näppäintä tuomaan ajaa komento.

3 Kirjoita "cmd" Suorita-komento ikkunasta ja paina "OK. ' Tämä komento tuo esiin komentorivi-ikkunan ja voit saada valmis aloittamaan poistamalla virus.

4 Kirjoita "cd \ kansion nimi 'vaihtaa hakemistoon jossa virus sijaitsee. Paina "Enter" näppäintä loppuun change directory komento. Kun olet kansioon, joka sisältää tiedostot, jotka sinun täytyy poistaa, kirjoita "del nameofvirus.exe." Viruksen nimi saattaa olla erilainen kokonaan. Muuta komentoa pohtimaan tiedostoja, jotka ovat järjestelmään.

Vihjeitä

  • Kirjoita hakemistoon tai käydä hakemiston vikasietotilassa varmista tiedät tarkka sijainti virus ja siihen liittyvät tiedostot.
  • Ole varovainen, kun käytät DOS-järjestelmän, koska ei ole takeita asennettuna estää sinua poistamasta tärkeitä käyttöjärjestelmän tiedostoja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita