Miten polttaa Protected CD

Burning musiikkia suojattu CD tyhjän CD on yksityiskohtainen prosessi, mutta yhden tai kahden palovammoja, sinun pitäisi tajuta se.

Ohjeet

Rip musiikkia Windows Media Player

1 Aseta suojattu CD-levy tietokoneen CD-soitin.

2 Etsi vaihtoehto kopioida musiikkia. Jos sinulla on jo Windows Media Player kiintolevyllä, vaihtoehto tulee jopa kysyä, jos haluat "kopioida musiikkia CD"; klikkaa OK. Jos et halua polttaa jokaisen kappaleen CD, poista ruutuja kappaleita et halua.

3 Katso miten kukin kappaleen kopioinnin (prosentuaalisesti), kunnes ne ovat kaikki kiintolevyllä Windows Media soittolista.

4 Poista suojattu levy ja aseta tyhjä levy.

5 Napsauta Polta-välilehti.

6 Napsauta hiiren kakkospainikkeella albumia jotka haluaisit polttaa (alle kirjasto vasemmalla puolella) ja valitse Lisää Burn List.

7 Napsauta Käynnistä Burn laatikon alla CD otsikot, jotka näkyvät, kun albumi on lisätty paloi soittolistalle.

Rip musiikkia iTunes

8 Avaa iTunes, jos et halua käyttää tätä musiikkiohjelma sijaan Windows Media Player.

9 Aseta CD-levy tietokoneen CD-soitin. (Huom: Ellei olet ottanut tämän pop-up pois, pop-up pitäisi kysyä "Haluatko tuoda CD [albumin nimi] iTunes-kirjastoon?" Valitse Kyllä, ja tuonti alkaa. Jos tämä pop-up vaihtoehto on pois päältä, suorita vaiheet 3 ja 4.) Jos et halua polttaa jokaisen kappaleen CD, poista ruutuja kappaleita et halua.

10 Katsokaa vasemmanpuoleisessa sarakkeessa Laitteet. Etsi CD asetettu tietokoneen pelaaja. Valitse tämä CD.

11 Valitse Tuo CD alhaalla oikeassa nurkassa. Odota kaikki kappaleet tuoda. Jos et halua polttaa jokaisen kappaleen CD, poista ruutuja kappaleita et halua.

12 Poista suojattu levy ja aseta tyhjä levy.

13 Valitse Viimeksi lisätyt vasemmassa laidassa, ja paina CTRL-näppäintä valita kaikki kappaleet, jotka haluat polttaa levylle.

14 Klikkaa Polta levy alhaalla oikealla puolella, ja kappaleet poltetaan.

Vihjeitä

  • ITunesissa jos on useita kappaleita, jotka haluat polttaa eri suojatut CD, sinun pitäisi tehdä soittolistan nimi CD klikkaamalla File ja valitsemalla Uusi soittolista. Nimeä se. Kun olet tuonut kaikki suojatut CD, jonka haluat tehdä soittolistan, jatka. Vaiheessa 6 iTunes osassa, napsauta hiiren kakkospainikkeella joukko kappaleita olet valinnut ja valitse sitten Lisää soittolistaan. Valitse soittolista otsikko. Näin voit napsauttaa Polta levy kanssa kaikki kappaleet yhteen soittolistaan ​​sijasta polttaa kappaleita erillinen suojattu CD-levyltä eri tyhjiä CD-levyjä.
  • Windows Media Player, voit myös luoda soittolista. Kun olet Kirjasto-välilehti, valitse jokaisen albumin että olet paloi kappaleita, ja vedä ne kappaleet Untitled soittolistan oikealla puolella. Kun olet valinnut kaikki kappaleet mennä että soittolistan, napsauta Untitled soittolista, valitse Nimeä soittolista ja nimeä se. Kun olet tallentanut soittolistan, et voi polttaa kappaleita kuten tavallista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita