Miten puhdistaa selaimen välimuisti

Cache on pohjimmiltaan historiaa tallentaa web-selain tietokoneessa. Se koostuu verkkosivustoja kuten videoita voit katsella, kuvia ja ladatut tiedostot. Selaimen välimuisti on välttämätöntä, koska sen avulla voit navigoida helposti sivustojen usein. Se on myös epäedullinen, koska se altistaa sinut hakkereita, jotka yrittävät varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Clearing-selaimen välimuisti on yksinkertainen riippumatta web selainta käytät.

Ohjeet

Internet Explorerin käyttäjät

1 Napsauta Windowsin "Käynnistä" -painiketta ja valitse "Internet Explorer" käynnistää Web-selaimen.

2 Klikkaa "Safety" (Internet Explorer 8) valikko päällä. Laita tarkistaa seuraavissa kategorioissa: Väliaikaiset Internet-tiedostot, evästeet ja historia. Valitse "Poista" poistaa selaimen välimuisti.

3 Käynnistä Internet Explorer ja valitse "Työkalut" -painiketta, jos käytät Internet Explorer 7. Napsauta "Poista selaushistoria." Klikkaa "Poista kaikki" ja valitse "Yes" vahvistaaksesi ja poistaa selaimen välimuisti.

Mozilla Firefoxin käyttäjät

4 Launch Mozilla Firefox ja napsauta "Työkalut" -painiketta sijaitsee päävalikossa.

5 Klikkaa "Poista historiatietoja." Sinut ohjataan historian kokoonpanoissa näyttöön. Valitse aikaväli (esim 1 tunti, 2 tuntia) tyhjentää historian. Valitse "Kaikki", jos haluat poistaa kaikki tallennetut selaimen välimuisti.

6 Napsauta "Tiedot" nuolta ja valitse kaikki toimitukseen luokat. Napsauta "Poista nyt" ja klikkaa "Yes" vahvistaaksesi ja poistaa selaimen välimuisti.

Opera käyttäjät

7 Käynnistä Opera surffailusta ohjelma ja valitse "Työkalut" -painiketta päävalikossa.

8 Klikkaa "Poista yksityiset tiedot" ja valitse "Tiedot". Uusi ikkuna avautuu luokat poistaa tiedostoja.

9 Klikkaa "Poista koko välimuistin" ja klikkaa "Poista". Käynnistä Web-selain, kun tiedostot on poistettu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita