Miten rakentaa dynaamisia Web-sivustoja PHP & Mysql?

Miten rakentaa dynaamisia Web-sivustoja PHP & Mysql?
PHP ja MySQL ovat kaksi ohjelmointi alustoja ohjaamiseksi palvelimen toimintoja verkkosivuilla. Jos haluat kävijöiden vuorovaikutuksessa sivustosi jättämällä kommentteja, lähetämme sinulle sähköpostia kautta sivun, lomakkeiden täyttämiseen ja suorittamalla muita tehtäviä, sinun palvelinpuolen alustan paikallaan. PHP ja MySQL yhdessä tarjota tietokantaan sivuston ja tapa toimia vuorovaikutuksessa tietokantaan suoraan web-sivulla. Vaikka se voi aiheuttaa huomattavia ohjelmointi taitoa, on mahdollista rakentaa dynaamisen sivuston PHP ja MySQL, vaikka sinulla on vain vähän tietoa näistä järjestelmistä.

Ohjeet

1 Lataa PHP Generator MySQL SQLMaestro luoda ohjelmakoodia varten dynaamisen sivuston. Tämä ohjelmisto on saatavilla ilmainen versio tai maksettu lisensoitu versio. Useimmille ohjelmointitehtäviä, ilmainen versio riittää. Kuitenkin, jos haluat automaattisesti viedä tiedostoja verkkosivuilla, maksettu versio tarjoaa enemmän yhteensopivuudesta esimerkiksi Microsoft Office ja Adobe Reader. Tämä ohjelma luo automaattisesti PHP ja MySQL kielikoodi valmiiksi monta palvelimen tehtäviä, kuten tietojen suodatus ja lajittelu, HTML suunnittelu räätälöinnin, luominen ja poistaminen tietokannan tietueita.

2 Asenna PHP MySQL 1.3, ohjelma luoda PHP hallita MySQL-tietokantaan. Voit ladata ja käyttää ohjelmistoa ilmaiseksi kokeilujakson ajan. Sitten sinun täytyy ostaa lisenssi jatkaa sen käyttämistä. Jos haluat käyttää ohjelmistoa, sinun on annettava ohjelman log-in lainaajat MySQL-tietokannan, ja sitten PHP MySQL 1.3 käsittelee loput. Voit lisätä, poistaa, lajitella, hakea ja muokata tietokannan tietueita sivustollesi tietämättä joko PHP tai MySQL. Ohjelma on suunniteltu ohjelmointi noviisi, joten voit saavuttaa perusoikeuksien Web kehitystehtävät kirjoittamatta omaa koodia. PHP MySQL 1.3 luo automaattisesti PHP web-sivuja, jotka ovat vuorovaikutuksessa MySQL-palvelimen luoda dynaamisen sivuston kävijöitä.

3 Osto PHPMagic rakentaa dynaamisen sivuston PHP ja MySQL. Tämä ohjelma toimii samanlainen taulukkolaskentaohjelma. Voit luoda ja muokata tietoja MySQL-tietokannan ilman mitään ohjelmakoodia. Sitten PHPMagic luoda web-sivuja kävijöitä suoraan vuorovaikutuksessa tietokannan. Ensin luodaan koodi tietokoneessa käyttämällä ohjelmistoa, niin voit ladata Tuotettu koodi palvelimelle ja suorita se siellä. Tämä luo automaattisesti tietokantaan. Sitten voit käyttää ohjelmaa luoda PHP vuorovaikutuksessa tietokannan asettamiseksi ja järjestämällä sen tiedot.

Vihjeitä

  • Vaikka ne ovat melko yleisiä piirteitä, kannattaa tarkistaa Internet-palveluntarjoaja tai Web hosting-yritys että palvelimen tili tukee sekä PHP ja MySQL, ennen kuin jatkat dynaamisen sivuston kehittämiseen. Jos näin ei ole, sinun on ehkä päivittää palvelun tai löytää toinen toimittaja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita