Miten rakentaa Low-Power PC Server

Miten rakentaa Low-Power PC Server
Pienitehoiset PC-palvelin on tietokone käyttää dokumentin varmuuskopiointi ja talteenottojärjestelmä, mediapalvelin ja Document Manager. Tämän vuoksi palvelin edellyttää ainakin kaksi kolme suurta SATA-kiintolevyjä, joiden avulla voit varmuuskopioida ja siirtää kaikki kotiverkon tietoja nopeasti. Sinun tulisi myös valita vähän virtaa, mutta suuren kapasiteetin prosessori kuin AMD E tai Atom-prosessori.

Ohjeet

1 Luo budjetti ja päättää rahamäärä voit viettää prosessori, RAM ja emolevy. Varmista, että emolevy on SATA liitännät SATA-kiintolevyjä.

2 Analysoi eri osat ja valmistajien mitkä parhaiten sopii tietokoneen tarpeisiin. Lue arviot auttaa sinua päättämään haluamasi osat. Ostaa osia hyvämaineinen tietokone tallentaa.

3 Käytettävä antistaattista ranneketta, jotka estävät osia oikosulun. Aseta tietokoneen kotelo ostit oman työtilan ja käännä se niin taka kohti. Irrota ruuvit oikeanpuoleinen paneeli. Työnnä paneeli takaisin ja pois tietokoneen.

4 Aseta emolevy työtasolle. Aseta 2 Gt RAM muistipaikkaa emolevyn. Kohdista nastat aukosta ennen kuin asetat sen varmistaa RAM on oikeassa asennossa. Aseta RAM 45 asteen kulmassa ja lukitse se paikalleen. Kuuntele lukitus muovi puolella vivut kuin ne pop paikallaan.

5 Nosta suoritin lukitusvipu ja käännä prosessorin yli, jotta voit tarkastella nastat. Kohdista samalla muotoinen nastat liittimeen ja insertti. Lukitse vipu. Lisää lämpötahna alkuun prosessori ja kiinnitä siili tuuletin painamalla alas vivut kummallakin puolella siili kunnes ne sopivat yli prosessori muoviläpän.

6 Poimi emolevy kulmat ja aseta se varovasti tapauksessa. Kiinnitä se tietokoneen kotelo ruuveilla joka tuli emolevyn. Kytke virtalähde liitin emolevyn. Työnnä liitin ja paina voimakkaasti varmistamaan hyvä yhteys. Liitä PC tapauksessa virtajohto teho nastat emolevyn. Ne sijaitsevat lähellä virtapainiketta vasemmassa alakulmassa emolevyn.

7 Asenna SATA CD laitteeseen niin voit ladata käyttöjärjestelmän. Voit aina poistaa CD asentamisen jälkeen käyttöjärjestelmä, jos joudut. Lisää laite johonkin asemapaikkaa edessä tietokoneen. Liitä asema tietokoneeseen SATA-datakaapeli. Kiinnitä virtalähde liitin CD laitteeseen.

8 Aseta viisikymmentäkahdeksan yli kaksi kiintolevyä asemapaikkaa ylemmän edessä asiassa. Liitä toinen pää datakaapeli aseman taakse ja kytke toinen pää SATA liitin emolevyn. Liitä toinen slave liitin datakaapelin toinen kovalevy.

9 Kiinnitä toinen SATA-datakaapeli toisen liittimeen emolevyn ja kytke toinen pää kiintolevylle. Kytke virtalähde pistokkeet aseman liittimiä. Jos emolevy ei ole toista SATA-liitin, aseta SATA kortti jossakin keskeisellä paikalla PCI.

10 Aseta sivupaneeli tietokoneen ja kiinnitä paikoilleen ruuveilla.

11 Kytke tietokone pistorasiaan ja kytke näytön video-porttiin tietokoneen takana. Liitä näppäimistö ja hiiri palvelimelle. Kytke kone päälle ja laita käyttöjärjestelmän levy CD-asemaan. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita asentaaksesi käyttöjärjestelmä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita