Miten rakentaa WiFi antenni satelliittiantenni 1

Miten rakentaa WiFi antenni satelliittiantenni 1
Rakennus langattoman verkon antenni voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin uudelleenjohdotuksena käytetty satelliittiantenni. Tehoalueelle vaihtelee, mutta keskimäärin langattoman signaalin voi matkustaa 1200 metriä, ja satelliittiantenni vain parantaa suuntaan ja keskittyä. Taitava antenniurakoitsijaverkosto voi rakentaa satelliittiantenni Wi-Fi-antenni noin tunnissa.

Ohjeet

Making Wi-Fi satelliittiantenni

1 Leikkaa antennijohto on langattoman verkon laitteet, ja valmistaa sitä juottamiseen. Useimmat yhden tietokoneen kortteja ja kannettava tietokone Wi-Fi-laitteet käyttävät Reverse SMA-kaapeli, mikä tarkoittaa, että keskusta johto on negatiivinen polariteetti signaalin. Positiivinen signaali kulkee ulomman kuparia, joka on erotettu keskustasta muoviydin. Johdot olisi riisuttu ja erotetaan ja punottu kupari ulomman suojaus olisi vedetty sivuun ja kierretty pisteen.

2 Leikkaa ja valmistella johdot satelliittiantenni. Kaksisuuntainen Antennit ovat ihanteellisia, koska ne ovat lähetysantenneilta jo sisäänrakennettuna ja joilla pyritään lautasen n kovera pinta. Ne tunnistaa "twin-solmu" ase edessä vuorella. "Single gun" malleissa ei ole lähettimet ja voi vaatia raskaampaa muuttamista. Tämä signaali lähetin on erillinen johtaa, ja jokainen johto on liitin. Liittimiä vaihtelee, mutta niiden pitäisi olla positiivinen ja negatiivinen signaali polariteetti setup. Nämä johdot lähettimeen solmun pitäisi leikata ja johdot erillään ja kierretty.

3 Juota polarisoitunut johdot verkkolaitteita vastaaviin napaisuus lautasen lähettimen johdot. Positiivinen juotetaan positiivinen, negatiivinen negatiiviseen. Muista tarkistaa napaisuus lautasen n johdot, koska valmistajat vaihtelevat. Jotkut verkkolaitteiden on kaksi antennia, ja ne tulisi määritellä lähetin tai vastaanotin antennit ennen liittämistä. Tässä tapauksessa kukin laitteen antennit on langallinen vastaaviin solmut satelliittiantenni. Kääri valmis yhteydet sähköteipillä.

4 Kytke satelliittiantennin Wi-Fi-laitteet ja testaa signaalin voimakkuus paikallisen langattoman yhteyden. Ruokalaji olisi suunnattava haluamasi verkon fyysinen antenni, ja astia on signaalin kulma on noin 30 astetta. Satelliittilautasantenniin olisi testattava useita muita antenneja, jotta se toimii oikein.

Vihjeitä

  • Kiertämällä johtimet yhteen ennen juottamista varmistaa vahva connection.Noise rajoja satelliittilautasantenniin vaihtelee, ja sen pitäisi olla mahdollisimman suuri.
  • Älä kytke positiivinen ja negatiivinen johdot verkkolaitteiden toisiinsa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita