Miten ratkaista DDR2 ongelmat

Miten ratkaista DDR2 ongelmat
Ongelmia DDR2 muistikammat voi näyttää kanssa monenlaisia ​​oireita, usein näköisenä toisen laitteiston osan tai ohjelmistopaketti on viallinen. Työskentely tietokoneen, jossa on muisti virhe on turhauttavaa ja voi aiheuttaa vakavia tuottavuuden menetyksestä. Ongelmien ratkaiseminen edellyttää vianmääritys ja testaus RAM työkaluja rakennettu käyttöjärjestelmä ja korvaa vialliset moduulit tarvittaessa. Seuraa muutaman helpon askeleen eristää DDR2 ongelma ja vakauttaa järjestelmän.

Ohjeet

Testaus Muisti

1 Varmuuskopioi kaikki tärkeät tiedostot, valokuvat ja asettamalla tietokoneeseen ennen kuin suoritat mitään diagnostiikkaan tai korjaustoimenpiteet.

2 Käynnistä Microsoft Memory Diagnostics Tool klikkaamalla "Start" (Windows taivaankappale), "Control Panel" ja "Valvontatyökalut." Kaksoisnapsauta "Windows Memory Diagnostics" ja klikkaa "Käynnistä uudelleen ja tutkia syy." Anna tietokoneen uudelleen, joka sitten ajaa muistin diagnostiikka ohjelmaa.

3 Paina "F1", kun muisti testi näyttää. Valitse "Laajennettu" alkaen "Test Mix" -valikosta ja paina "Tab" kahdesti vaihtaa "Pass Count" -valikosta. Kirjoita "5" ruutuun, jotta muistin testi rutiini ajaa viisi kertaa tai vuorotellen valitse ajokertojen halutaan. Anna testi ajaa loppuun saakka. Jos virheitä ei löydy, DDR2 muistia järjestelmä todennäköisesti ole ongelma ja muita lähestymistapoja ongelman olisi tutkittava.

Vaihtamalla pois DDR2 moduulit

4 Sammuta tietokone varmuuskopiot tärkeitä tiedostoja ja irrota virtajohto laitteen takaosasta.

5 Avaa kotelo ja kiinnitä antistaattinen rannehihna metalli osan asiasta ja yksi ranne.

6 Poista ja asenna jokainen tikku RAM yksi kerrallaan painamalla muovi pidikkeet pois reunasta moduulia, kunnes moduuli nousee hiukan pistorasiasta ja sitten vetämällä sitä suoraan ylöspäin pistorasiasta. Vaihda moduuli työntämällä se suoraan alas liittimeen käyttämällä tasaisesti ja voimakkaasti kumpaankin päähän moduulia, kunnes se napsahtaa kuuluvasti paikoilleen ja muoviset pidikkeet naksahtavat takaisin paikoilleen kummallakin puolella moduulin.

7 Testaa järjestelmän muistin uudelleen tässä vaiheessa, onko ongelma on ratkaistu. Jos virhe toistuu, se on aika vaihtaa osan tai kaikki DDR2 RAM.

8 Virta järjestelmä alas ja irrota virtajohto järjestelmän takana.

9 Poista yksi DDR2 moduuli ja suorita testi uudelleen. Jos testi ei vieläkään onnistu, sammuta tietokone ja vaihda poistettiin DDR2 moduulin yksi vielä järjestelmässä ja testaa uudelleen. Jos testi epäonnistuu yksi moduuli ja toista ei, vaihda viallinen moduuli. Jos testi epäonnistuu kaikki moduulit, vaihda kaikki moduulit, mutta varmista että uudet moduulit tukevat emolevy tarkistamalla manuaalinen tai verkkosivuilla emolevyn valmistajan tuettu RAM nopeudet ja valmiuksia.

Vihjeitä

  • Käytä Matching moduulien saman kapasiteetin, jotka kulkevat samalla nopeudella ja tehdään saman valmistajan aina kun mahdollista. Sekoitus RAM voi aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia, vaikka jokainen moduuli toimii oikein ja voi kulkea muisti testirutiinia ilman virhettä.
  • Staattinen sähkö voi aiheuttaa pysyviä vaurioita DDR2 moduulit ja muut tietokoneen sisällä ja asianmukainen suojavarustus on käytettävä aina, kun sisällä järjestelmä ja käsittely herkkiä komponentteja. Aina varmuuskopioida tärkeät tiedostot ennen tekemässä minkäänlaista diagnostista tai korjaustöitä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita