Miten Reprogram VoIP Modem

Voice-over-Internet Protocol (VoIP) puhelut on yhä puhelinpalvelusta valinta monille ihmisille. Käyttämällä nopea Internet-yhteys sijaan perinteinen Johdolla puhelinlinja soittaa ja vastaanottaa puheluja, VoIP palveluntarjoajat voivat tarjota erittäin alhainen palvelun hinnat asiakkaille suhteellisen alhainen kaistanleveyden tarpeen tehdä puhelun. VoIP edellyttää usein laitteiden, kuten modeemien ja reitittimien muuntaa Internet-signaalin muotoon, jota voidaan käyttää VoIP puhelin. Se on hyvä idea opettaa itse, miten kirjautua sisään tähän laitteeseen ja käyttää Web Configuration Utility. Muutoin avulla voit ylläpitää ja valvoa laatua ja terveyden teidän VoIP-palvelun sekä uudelleen käytetään muita VoIP palveluntarjoajat tai muun käytön kokonaan.

Ohjeet

1 Kiinnitä Ethernet-kaapeli modeemin Ethernet-portin tietokoneen Ethernet-porttiin. Jos modeemissa on useampi kuin yksi Ethernet-portti, varmista, että käytät yhtä numeroitu LAN porttia eikä yksi, joka on merkitty "WAN" tai "internet".

2 Avaa Internet-selain ja kirjoita modeemin oletus-IP-osoite osoiteriville. Valitse "Enter". Jos et tiedä oletus-IP, etsiä tarra modeemin itselleen oletus-IP painettu, tai tarkista modeemin ohjeista. Viimeisenä keinona, voit ottaa yhteyttä modeemin valmistajan tai VoIP tarjoaja.

3 Käytä Web asetustyökaluun reconfigure VoIP modeemi. Olitpa määrittäisi modeemin käytettäväksi eri VoIP-palveluntarjoajan tai käytettäväksi tavallisena Internet modeemi, Web asetustyökaluun on, jos kaikki nämä asetukset sovelletaan. Tarkka -asetukset riippuvat voimakkaasti sekä merkin ja mallin modeemin ja mihin tarkoitukseen olet uudelleenkonfiguroimatta modeemi. Ota yhteys modeemin valmistaja, ja pyytää edustajan opastaa mitään asetuksia kysymyksiä saatat törmätä olet uudelleenohjelmointi modeemi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita