Miten saada D-Link DWL-G122 työtä Dell Computer

Miten saada D-Link DWL-G122 työtä Dell Computer
D-Link DWL-G122 on langaton USB-sovitin. Jotta se toimisi kanssa Dell-tietokoneen, se on asennettu USB 2.0 -porttiin. Ohjain sovittimen täytyy olla asennettuna, sitten sovitin on määritetty oikea SSID (verkon nimi) ja salausavain langattoman verkon haluat muodostaa yhteyden.

Ohjeet

1 Aseta D-Link DWL-G122 asennus-CD levyasemaan. Klikkaa "Install Drivers & Utility", kun ohjattu asennus käynnistyy.

2 Klikkaa "Next" kunnes saat viimeisen ruudun, joka kysyy, haluatko käynnistää tietokoneen uudelleen tai ei. Valitse vaihtoehto uudelleenkäynnistyksen myöhemmin, sitten klikkaa "Finish".

3 Sammuta tietokone ja aseta DWL-G122 avoimeen USB 2.0 -korttipaikkaa.

4 Käynnistä tietokone uudelleen, valitse "Asenna ohjelmistot automaattisesti (suositus)" laitteiston ohjatun joka ponnahtaa ylös. Klikkaa "Next", sitten "Valmis", kun laitteisto on tehty asentamalla. Jos saat varoituksen, että laitteisto ei ole allekirjoitettu digitaalisesti, valitse "Jatka asentamista."

5 Avaa D-Link Wireless Utility napsauttamalla "Käynnistä"> "Kaikki ohjelmat"> "D-Link AirPlus G"> "D-Link AirPlus G Utility."

6 Klikkaa "Site Survey", valitse SSID langattoman verkon, johon haluat muodostaa yhteyden päässä olevien verkkojen luettelosta. Klikkaa "Configure".

7 Anna langattoman salausavain, valitse "OK". Sulje langaton apuohjelma.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita