Miten saada Golden Look Photoshop

Miten saada Golden Look Photoshop
Turning tavallisia esineitä ja muotoja kullaksi on jotain, joka on yleensä taka myyttinen taidetta alkemiaa. Photoshopin, mutta voit kääntää muotoja, tekstiä ja valokuvaus elementtejä kultaa erilaisia ​​tehosteita ja suodattimia. Tämä vaikutus tekee silmiinpistävää kuva ja, harjaantumaton silmä, näyttää ikään kuin olet itse löytänyt tapa luoda kultaa tyhjästä.

Ohjeet

1 Luo uusi asiakirja valitsemalla Tiedosto-valikosta yläreunassa työtilan ja valitsemalla "Uusi". Vuonna valintaikkunassa, osoittavat koko asiakirjan haluat tehdä ja klikkaa "OK".

2 Piirrä tai tuoda muodon haluat tehdä kullan uuteen asiakirjaan. Tämä muoto voi olla jotain olet luonut Photoshopin kynä, valokuvaus elementti vasten läpinäkyvä tausta tai luotu teksti Photoshop.

3 Korosta muoto kerros juuri luonut ja hiiren kakkospainikkeella Tasot-paletissa. Valitse "Yhdistäminen asetukset" valikosta.

4 Klikkaa "Viiste ja korkokuva" vasemmalla puolella "sekoittaminen" -keskusteluruudusta. Under "rakenne" alla, aseta tyyli "Sisäviiste."

5 Klikkaa "Gloss Contour" viivaan "varjostus" ja valitse "Ring" ääriviivat. Jos olet epävarma, joka kolahtaa kartta on "Ring" tyyliin, hääriä eri tyylejä ja jokainen ominaisuus ponnahdustekstinä nimitystä ääriviivat nimi.

6 Valitse "Contour" otsakkeen alla "Viiste ja korkokuva" vasemmalla puolella "Yhdistäminen Asetukset" ruutuun. Vedä alas ääriviivat valikko ja valitse "Gaussin" ääriviivat.

7 Valitse "Satin" vaihtoehto vasemmalla puolella "Yhdistäminen Asetukset" ruutuun. Valitse "Cone - Käänteinen" ääriviivat laatikon pudotusvalikosta.

8 Klikkaa "Gradient Overlay" vaihtoehto ja luo uusi kaltevuus. Tee kaltevuus sekoitus tummaa keltaiset vastakkain kevyempi keltaiset simuloida ulkoasua valo paistaa kultaa. Lopeta valitsemalla OK ulos kaltevuus toimittaja ja klikkaa OK "Yhdistäminen Asetukset" laatikko asettaa asetuksia kultaa ilmeen.

9 Valitse Tiedosto-valikosta ylhäältä työtilan ja valitse "Save As". Vuonna valintaikkunassa, nimi on ilmoitettava uusi asiakirja ja valitse "Save".

Aiheeseen liittyviä artikkeleita