Miten saada ilmainen langaton internet sijainnit

Miten saada ilmainen langaton internet sijainnit
On monia tapoja käyttää ilmainen langaton internetyhteys paikoissa ja saada nopea internetyhteys maksamatta senttiäkään. Paljon yritykset ja järjestöt tarjoavat ilmaisen Wi-Fi: n houkutella asiakkaita ja pitää nykyiset asiakkaat tulevat takaisin. Seuraa pitkin miten voit käyttää ilmainen langaton internetyhteys paikoissa ja välttää korkea kuukausittain internet laskuja.

Ohjeet

1 Vieraile kirjaston omalla alueella. Lähes kaikki kirjastot ovat jollain tavalla ihmisten pääsy ilmainen langaton internetyhteys paikoissa. Kustannukset niiden Internet-liittymän maksaa valtion ja liittovaltion hallitus, joten se ilmainen kirjasto suojelijoita.

2 Hyödynnä kampuksen Wi-Fi, jos olet opiskelija. Useimmat korkeakoulut ovat laajentaneet Wi-Fi kattavuus poikki koko kampuksen antaa opiskelijoille pääsyn langaton internetyhteys lähes kaikkialla koulun alueella. Saatat joutua käyttämään opiskelijanumero kirjautua, mutta niin kauan kuin olet rekisteröitynyt opiskelija Internet olisi vapaa.

3 Ota yhteys kaupungin nähdä, jos on olemassa julkinen suunnitelma, joka mahdollistaa pääsyn ilmainen langaton internetyhteys. Monet kaupungit koko läänin ottaneiden ilmainen citywide Wi-Fi kaikille asukkaille. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on rekisteröityä ilmaiseksi tilin ja aloittaa surffausta.

4 Lopeta osaksi kirjakaupasta tai kahvilassa. Tämäntyyppiset yritykset ovat yleisesti tiedossa tarjota ilmainen langaton internetyhteys kaikille asiakkailleen. Ne edellyttävät yleensä voit antaa sähköpostiosoitteesi päästä heidän internet, mutta kun teet tämän voit vapaasti käyttää sitä.

5 Lieka matkapuhelin kannettavan tietokoneen. Paljon matkapuhelin harjoittajat voit lieka matkapuhelin internetyhteys kannettavaan tietokoneeseen ilman lisämaksua, jos olet jo rekisteröitynyt rajoittamaton käyttö suunnitelma. Tarkista operaattorin nähdä, jos tämä koskee sinua. Jos se saat langaton internetyhteys lähes kaikkialla, että matkapuhelinverkon palvelu on saatavilla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita