Miten saada Voice Command ohjelmia Visual Basic

Miten saada Voice Command ohjelmia Visual Basic
Vuosisadalla tietokoneen teknologian avulla käyttäjät voivat puhua heidän tietokoneensa. Puheentunnistus ohjelmisto muuntaa ihmisen puhetta digitaalista tietoa, että tietokoneet voivat tunnistaa. Useita kaupallisia tuotteita, kuten Dragon NaturallySpeaking ja MacSpeech, avulla käyttäjät voivat suorittaa erilaisia ​​puheentunnistuksen tehtäviä. Käyttämällä sisäänrakennettu ohjelmisto Microsoftin Visual Studio kehitysympäristö, voit luoda omia äänikomento ohjelmia käyttäen uusinta versiota Visual Basic.

Ohjeet

1 Launch Microsoft Visual Studio ja valitse "New Project" avaa "New Project" -ikkuna. Klikkaa "Visual Basic" Korosta sitä, ja kaksoisnapsauta sitten "Windows Forms Application" luoda uuden Windows muodostaa projekti. Koodi tiedostot näkyvät oikealla puolella käyttöliittymä Ratkaisu Navigator paneeli. Tyhjä lomake nimeltä "Lomake1" näkyvät myös käyttöliittymän.

2 Klikkaa "Project", ja sitten "Lisää Reference" näyttää "Lisää Reference" pop-up-ikkunan. Kirjoita "Puhe" (ilman lainausmerkkejä) tekstikenttään ja paina "Enter". Nimi "System.Speech" ilmestyy hakutuloksissa. Klikkaa "Lisää" lisätä sen projektin, ja napsauta sitten "Close" sulkeaksesi "Add Reference" ikkuna.

3 Kaksoisnapsauta otsikkorivillä tyhjän lomakkeen nimeltä "Lomake1." Tämä aiheuttaa Visual Studio avaa koodi-ikkuna ja näyttää seuraava koodi:

Private Sub Form1_Load (ByVal lähettäjälle System.Object, ByVal e Kuten System.EventArgs) Käsittelee MyBase.Load

End Sub

Tämä menetelmä, nimeltään "Form1_Load," suorittaa, kun sovellus käynnistyy ja lataa muodossa.

4 Lisää seuraava koodi ennen "End Sub" lausunto on esitetty edellisessä vaiheessa:

Dim moottori uutena Speech.Recognition.SpeechRecognitionEngine

Dim dictionGrammar uutena Speech.Recognition.DictationGrammar

Dim recognitionResult Kuten Speech.Recognition.RecognitionResult

Dim Timespan uutena ajan sisään (0, 0, 10)

engine.SetInputToDefaultAudioDevice ()

engine.LoadGrammar (dictionGrammar)

recognitionResult = engine.Recognize (aikajänne)

Jokaista sanaa Kuten RecognizedWordUnit In recognitionResult.Words

MessageBox.Show (word.Text)

Seuraava

Ensimmäiset neljä riviä alustaa Microsoft puheentunnistus moottori. Line viisi asettaa moottorin äänen syöttöparametrien. Line kuusi kertoo Visual Basic käyttää standardin puheentunnistuksen sanakirjaa Windows käyttää. Linja, joka alkaa "recognitionResult" alkaa puheentunnistus moottori. Kolme viimeistä riviä koodia näyttää sanoja että ohjelmassa tunnustetaan, kun joku puhuu mikrofoniin.

5 Liitä mikrofoni tietokoneeseen, ja paina "F5" -näppäintä käynnistää sovelluksen.

6 Puhu useita sanoja mikrofoniin. "Engine.Recognize (aikajänne)" koodin poimii sanoja ja tallentaa ne muuttujaan nimeltä "recognitionResult." Visual Basic näyttää sitten teidän sanat pop-up-ikkunan.

Vihjeitä

  • Huomautus koodiosion joka alkaa "jokaisen sanan RecognizedWordUnit In recognitionResults.Words." Siellä näet "MessageBox.Show (word.Text)" lausunto. Tämä toteamus on sisällä silmukka. Silmukka suorittaa jokaista sanaa oman lauseen. Jos sanot kolme sanaa, silmukka ajaa kolme kertaa ja näyttää muuttujan sisältöä "word.Text."
  • Kun rakennat hakemuksesi, VB koodia voi tutkia, että muuttuva ja päättää, miten edetä. Esimerkiksi jos käyttäjä sanoo "Muistio" hakemuksesi saattaa käynnistää Notepad sovellus. Jos käyttäjä sanoo "Red", voisit näyttää punaista kuvan. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun se tulee vuorovaikutuksessa käyttäjien ja räätälöidä sovelluksen vastauksen perusteella, mitä he sanovat.
  • Visual Studio on muita hyödyllisiä luokkia, menetelmiä ja ominaisuuksia, joita voit käyttää luoda tehokkaampi puheentunnistuksen sovelluksia (katso Resources).

Aiheeseen liittyviä artikkeleita