Miten saan Website Page 1 of Dogpile?

Miten saan Website Page 1 of Dogpile?
Dogpile on hakukone, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä useita hakukoneita kerralla. Kun käytät Dogpile hakukoneen, tulokset kootaan ylhäältä nettisivulistaa johtavat hakukoneet Google, Yahoo, Ask ja Bing. Saadaksesi verkkosivuilla luetellaan ensimmäisellä sivulla Dogpile, on tärkeää, että sivusto ensimmäinen näy top 10 hakutulosten suuret hakukoneet.

Ohjeet

1 Tarkastele sivustosi lokitiedostot tai staattisia raportteja, selvittää, mitä avainsanoja ihmiset käyttävät löytää sivustosi. Kirjaudu sisään sivuston hosting huomioon ja etsiä "tilastot" vaihtoehto, kuten AWStats tai jotain vastaavaa. Klikkaa tilastot mahdollisuus nähdä raportin.

2 Kirjoita kaikki avainsanat ja avainsanailmauksia paperiarkille. Käytä vapaa avainsanaehdotusta keino etsiä monikossa, synonyymi ja variantti kirjoituasuja avainsanoja listalle ja kirjoita havaintoja toisen paperiarkille.

3 Käytä avainsanoja listalle optimoida sivustosi lisäämällä yksi tai kaksi asiaa avainsanoja otsikko, otsikot ja yleinen sisältö jokaisen sivun sivustosi.

Vihjeitä

  • Jos sivusto on uusi tai sinulla ei ole mitään tietoja lokitiedostot tai staattisia raportteja, voit käyttää vapaa avainsanaehdotusta (löytyy Internetistä) työkalu löytää avainsanat liittyvät sivustoosi.
  • Kotisivun sivuston, käytä vain avainsanoja, jotka parhaiten kuvaavat yleistä teema sivuston.
  • On sisäinen sivustosi sivuilta, tunnistaa aihe, joka on tärkein kyseiselle sivulle ja käyttää vain avainsanoja, jotka liittyvät nimenomaan tästä aiheesta.
  • Käytä avainsanoja listasi vahva tunnisteet, tiedostojen nimet, kuvan kuvaus, pöytä yhteenvedot, kuvatiedostojen nimet ja meta-tageja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita