Miten Sammuta YouTube Feather

Miten Sammuta YouTube Feather
Jos sinulla on hidas Internet-palvelu, online-videoita usein kestää kauan ladata. Tämä pätee erityisesti sivustot, kuten YouTube. Kun lataat YouTube-video, muut interaktiivisia elementtejä - kuten painikkeita, joilla voit lisätä kuvatekstejä tai muuttaa resoluutiota - kuorman kanssa. Nämä tekijät lisäävät latausaikoja huomattavasti. YouTube Feather, voit ladata vain videon ilman näitä ylimääräisiä elementtejä, joten latausajat ovat paljon nopeammin. Jos haluat poistaa YouTube Feather, klikkaa linkkiä katsoessasi videota.

Ohjeet

1 Avaa Internet-selain. Siirry YouTube Feather Beta sivu ja klikkaa linkkiä liittyä ohjelmaan. Videot klikkaat nyt ladattu ilman ylimääräisiä elementtejä.

2 Siirry YouTuben etusivulle Valitse video. Vaihtoehtoisesti kirjoita videon nimi tai hakusana ruutuun yläosassa näytön ja valitse "Hae".

3 Etsi vihreän laatikon oikealla puolella näytön, kun katselet videota. Klikkaa "vain tämän kerran", jos haluat sammuttaa Feather tilapäisesti; klikkaa "Pysyvästi" jos et enää halua käyttää Feather kun lataat videoita.

Vihjeitä

  • Jos päätät sammuttaa Feather pysyvästi, sinun täytyy palata Feather Beta sivu, jos haluat käyttää sitä uudelleen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita