Miten seurata Bloggerin

Voit lisätä Google Analytics seurantakoodin Blogger sivuston paremmin seurata blogisi kävijöitä ja saada parempi seuranta tilastoja. Vaikka ei ole tapa automaattisesti sisällyttää Google Analytics ja Blogger tilejä yhdellä napsautuksella, on tapa tehdä se lisäämällä HTML / Javascript widget. Kun olet asentanut koodin, voit seurata Blogger sivuston Google Analytics kojelautaan.

Ohjeet

Hanki Tracking Code

1 Mene google.com/analytics selainikkunassa, valitse "Access Analytics" -painiketta ja kirjaudu sisään Google-tilillesi.

2 Klikkaa "Lisää uusi profiili" -linkkiä "sivustoprofiilit" -osiossa. Valitse "Lisää profiili New Domain" ja kirjoita sivuston osoite. Klikkaa "Jatka".

3 Mene "Yhteenveto" sivulle ja klikkaa "Muokkaa" -linkkiä Bloggerin sivuston profiili juuri loit. Ylimpänä seuraavan sivun, klikkaa "Tarkista tila" -linkkiä.

4 Kopioi koodi "Liitä tämä koodi sivustoosi" -osiossa.

Asenna -seurantakoodin

5 Mene blogger.com ja kirjaudu sisään Google-tilillesi.

6 Klikkaa "Design" linkkiä blogi, jota haluat seurata.

7 Klikkaa "Lisää gadget" linkkiä ja valitse "HTML / Javascript" gadget.

8 Jätä "Title" tyhjä ja liitä Google Analytics seurantakoodin "Sisältö" -osiossa. Klikkaa "Tallenna" -painiketta, kun olet valmis.

9 Klikkaa "Save" -painiketta yläreunassa "Design" sivulla. Voit nyt palata Google Analytics kojelauta milloin tahansa seurata blogin tilastoja.

Vihjeitä

  • Kun ensimmäinen lisäämällä Google Analyticsin seurantakoodi sivustoosi, se voi kestää jopa 24 tuntia ennen raportit tulevat saataville.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita