Miten seurata Twitterissä Mentions

Twitter mainitsee - kutsutaan myös vastaukset ja "mentions" - voit vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa Twitterissä. Voit käyttää mainitsee olla lyhyitä keskusteluja yhteystietojesi Twitterissä tai saada yhteyttä uusien ihmisten kanssa riippumatta siitä, onko sinulla on seuraavat toisiaan. Maininnat ovat olennainen osa Twitter, ja jos noudatat paljon ihmisiä, se voi olla helppo jättää mainitsee vaikka tarkistat profiilisi säännöllisesti. Voit seurata oman Twitter mainitsee pari eri tavoin.

Ohjeet

1 Siirry Twitter.com ja kirjaudu tilillesi.

2 Klikkaa "Maininnat" -linkkiä yläreunassa etusivulle. Kaikki sinun mainitaan on lueteltu tässä. Voit tarkistaa tämän sivun säännöllisesti, kun saat uusia mainitsee.

3 Kokeile kolmannen osapuolen palvelu ilmoituksia. TweetDeck ja HootSuite ovat vain kaksi esimerkkiä kolmannen osapuolen Twitter palvelut että näyttää ilmoituksia työpöydällä, kun käyttäjä mainitsee sinulle tai retweets tweets viserrys.

Vihjeitä

  • Jos käytät mobiiliversiota Twitteriä puhelimellasi, jotta ilmoitukset seurata mainitsee, kun olet poissa tietokoneelta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita