Miten siivota ja palautus System

Windows 7 -käyttöjärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa optimaalisen suorituskyvyn. Poistaminen vanhat tiedostot, eheyttämällä levyn ja suorittamalla järjestelmän palauttaminen voi poistaa tarpeettomat tiedostot ja anna tietokoneen lisää nopeutta. Kun lataat, muuttaa tai poistaa tiedostoja ja ohjelmia, monet näistä prosesseista voivat aiheuttaa tietokoneen hidastaa, joten puhdistamisesta ja palauttanut tietokoneen on joskus tarpeen parantaa suorituskykyä.

Ohjeet

Levyn uudelleenjärjestäminen

1 Napsauta "Käynnistä", "Kaikki ohjelmat", "Asusteet" ja "System Tools", sitten "Levyn uudelleenjärjestäminen" käynnistää levyn siivous työkalu. Valitse pyydettäessä "C:" ajaa. Levyn uudelleenjärjestäminen laskee, kuinka paljon tilaa voit vapauttaa.

2 Selaa alaspäin "Levyn uudelleenjärjestäminen" -välilehti ja valitse tiedostot, jotka haluat poistaa. Valitse esimerkiksi "Temporary Internet Files" check-box, jos haluat poistaa tiedostoja selaimessa on tallennettu.

3 Tyhjennä-laatikot tiedostoja et halua poistaa, napsauta "OK". Klikkaa "Poista tiedostot" poistaa tarpeettomia tiedostoja.

Levyn eheytys

4 Napsauta "Käynnistä", "Kaikki ohjelmat", "Asusteet" ja "System Tools", sitten "Levyn eheytys" käynnistää Levyn eheytys työkalu.

5 Valitse asema, jonka haluat eheyttää ja napsauta "Analysoi" -painiketta. Kun prosessi on valmis, Windows kertoo, onko sinun pitäisi eheyttää kiintolevyn.

6 Klikkaa "eheytys levy" -painiketta eheyttää asemaan. Klikkaa "nykyisen tilan alue" seurata prosessia. Klikkaa "Näytä raportti" näyttää yksityiskohtaista tietoa eheyttämistä levyn.

Järjestelmän palauttaminen

7 Napsauta "Käynnistä" -painiketta. Tyyppi "Järjestelmän palauttaminen" (ilman lainausmerkkejä) hakukenttään ja klikkaa "Järjestelmän palauttaminen". Jos kysytään, kirjoita järjestelmänvalvojan salasana käynnistää Järjestelmän palauttaminen työkalu.

8 Klikkaa "Next" Järjestelmän palauttaminen "työkalu ja valitse palautuspiste haluat palata tietokoneen. Napsauta" Seuraava ".

9 Napsauta "Valmis" in "Vahvista palautuspiste" ikkuna aloittaa Järjestelmän palauttaminen. Windows 7 sammuu ja käynnistyy uudelleen. Uudet asetukset palautetaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita