Miten Täytä vakuutuskorjauksen laskentataulukko

Yksi tehokkaimmista asioita Microsoft Excel ja vastaavien taulukkolaskentaohjelmat on se, että niitä voidaan käyttää luomaan yksityiskohtaisia ​​talousarviota taulukoita, jotka voidaan säästää rahaa ja tehdä viisaita päätöksiä. Yksi parhaista tavoista säästää rahaa ja seurata vakuutuskustannukset on luoda yksityiskohtainen vakuutuskustannukset taulukkolaskentaohjelma.

Ohjeet

1 Lataa kustannusten seuranta sapluuna helpottaa luoda laskentataulukon. Jos käytät Microsoft Excel, on olemassa useita valmiita malleja saatavilla, mukaan lukien useita malleja, joita voidaan käyttää luomaan perheen budjetti ja seurata vakuutuskulut.

2 Etsi viimeisin vakuutus suoja ja katso erittely kunkin luokan kattavuutta. Esimerkiksi tyypillinen auto vakuutus voi hajota kustannukset kattavuus kuluksi vastuun, törmäys, kattava ja vakuuttamattomien autoilija kattavuutta.

3 Anna kustannukset kunkin kattavuus omalle vakuutuskustannukset laskentataulukon. Tarkista kokonaismäärät kattavuuden jos mallin latasit sisältää asiaa kaavoja. Muussa tapauksessa käytä = Sum toiminto lisätä jopa eri riviä taulukkolaskenta. Esimerkiksi jos kirjoitit kustannukset eri kattavuus soluissa B3 B9, kaavassa lukisi "= SUMMA (B3: B9).

Aiheeseen liittyviä artikkeleita