Miten tehdä uusi MSN Password

MSN tilejä aiemmin tunnettu Hotmail ja MSN Hotmail, ja MSN tili tunnetaan nyt Windows Live Hotmail. Jotta voidaan luoda uusia MSN-tili on luotava Windows Live ID. Tämä on yksinkertainen prosessi, johon luodaan käyttäjätunnus ja salasana. Jos sinulla on jo MSN-tili ja haluat luoda uuden, voit poistaa vanhan tilin tai luoda toisen tilin eri käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Ohjeet

1 Aloita luoda Hotmail-tilin menemällä Windows Live ID verkkosivuilla (ks Resources). Klikkaa "Aloita nyt" kohdan "Rekisteröidy ilmaiseksi MSN Hotmail tili" nimike.

2 Valitse maa pudotusvalikosta ja kirjoita haluamasi nimi tilisi "Sähköpostiosoite" -kenttään. Jos nimi ei ole käytettävissä, viestin vieressä kenttään voit tietää, että sinun täytyy luoda uusi käyttäjänimi. Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, luo kirjainkoko salasana.

3 Valitse kysymykseen pudotusvalikosta ja kirjoita sitten vastaus. Valitse esimerkiksi kysymys, kuten "Mikä on äitisi tyttönimi?" että tiedät voit muistaa. Anna vaihtoehtoinen sähköpostiosoite.

4 Anna tiedot, joita tarvitaan kullakin alalla, kuten nimesi ja etuja. Kirjoita merkit, jotka näkyvät tekstikenttään alareunassa näytön. Lue kaikki tietojen käyttöehdot ja napsauta "Hyväksyn" vaihtoehto. Klikkaa "Jatka" -painiketta.

5 Siirry MSN pääsivulle ja klikkaa "Kirjaudu sisään" vaihtoehto vasemmalla laidassa. Nyt voit muokata uusia MSN tilin, ja lähettää ja vastaanottaa sähköpostia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita