Miten tulla E-Commerce tuotepäällikkö

Monet tiili-ja-moottori yritykset valitsevat luoda ammatillisen ja kannattavaa online läsnäolo kautta verkkokaupan. Muut yritykset menevät suoraan verkkokaupan myy uusia tuotteita, ilman että niiden fyysinen myymälöissä. Sähköisen kaupankäynnin tuotepäällikkö toimii keskeinen yhteys verkkokaupasta, sen tuotteiden ja asiakkaille. Hän valvoo elinkaaren tuotteen ja varmistaa, että tuote on kannattavaa. Becoming verkkokaupan tuotepäällikkö edellyttää vaadittujen koulutuksen kehittämiseen tarvittavia taitoja asettaa ja verkottumista laajasti löytää mahdollisuuksia.

Ohjeet

1 Hanki kandidaatin tutkinto akkreditoitu yliopisto tarjoaa suurten yhtiöiden tuotehallinnan, markkinoinnin ja liiketalouden. Keskity pitoisuudet kuten sähköisen kaupankäynnin ja verkkoalusta kursseja. Huomaa, että yleensä kestää neljä vuotta, täydentää näitä kursseja.

2 Kokemusta työskentelemällä offline, tiili-ja-moottori myymälä ymmärtämään paremmin asiakkaiden toiveita, inhoaa, mieltymykset, osto motiivit ja asenteet tiettyjä tuotteita ja tuotemerkkejä. Huomaa, että paras tapa ymmärtää asiakkaiden on vuorovaikutuksessa niiden kanssa kasvotusten ensin.

3 Teroita taitoja ja tietoja Internet-myynti tekniikoita sellaisilla aloilla kuten hakukoneoptimoinnin, online-brändin edistäminen ja käyttäytymiseen. Tee niin aloittamalla oman sivuston ja asentamalla analyyttinen paketti kuten ilmainen Google Analyticsin. Hyödynnä oma verkkosivusto opettaa itse ja parantaa näitä taitoja.

4 Yhden kaksi tai kolme jälleenmyyjille, jotka kiinnostavat sinua ja kenelle olet haluavat työskennellä. Seuraa niitä tarkasti havainnoimalla heidän tuotteensa, tyyppi asiakkaita, käytettävyyttä verkkokaupan, markkinoinnin strategiat ja sisältö niiden verkkosivuilla kotisivut ja sähköisiä uutiskirjeitä.

5 Hyödynnä verkon osallistumalla online messuilla ja konferensseissa, kuten Internet World ja tekniikka Markkinointi ja mainonta. Osallistu tai käy niin monta tapahtumaa kuin mahdollista, mutta varmasti keskittyä enemmän oman kapealla kiinnostuksen kohteisiin, kuten muodin ja teknologian. Hyödynnä näitä alustoja oppia esityksiä ja tavata muita ammattilaisia.

6 Seek työpaikoista ottamalla yhteyttä jotkut ihmiset törmäät aikana verkottumista. Tee kosketus liian kanssa sähköisen kaupankäynnin johtajat verkkokaupoista olet seurannut. Antakaa ideoita he voivat parantaa online läsnäolo; saatat maa työtä yksi verkkokaupoista.

7 Aloita verkkokaupan tuotehallinnan uran tehtävissä kuten tuotannon hallintaan avustaja. Tehosta urasi koko verkkokaupan tuotepäällikkö kanta hankkimalla kolme-viisivuosi ajalta kokemusta. Verkko ennakoivasti löytää monia mahdollisuuksia käytettävissä hyvin palkattuja vanhempi tuotepäällikkö kantoja.

Vihjeitä

  • Sähköinen kaupankäynti on erittäin monipuolinen ja alati muuttuvassa kentässä. Keeping tasalla alan trendeistä on pakollinen, jos haluat menestyä tällä alalla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita