Miten Tulosta kalvot Canon Inkjet

Miten Tulosta kalvot Canon Inkjet
Canonin mustesuihkutulostimet tulostaa suihkuttamalla kerroksia pieniä pisaroita mustetta paperille tai painomedian. Monet kalvoarkkia on suunniteltu käytettäväksi mustesuihkutulostimissa, ja voit luoda ammattimaisia ​​kalvot Canonin tulostimen. Kuitenkin, sinun on käytettävä asianmukaista menettelyä varmistaa, että kalvoarkkia tulostaa oikein.

Ohjeet

1 Kytke Canon mustesuihkutulostimen. Poista kaikki paperit syöttöpohjan.

2 Aseta yksi inkjet avoimuutta arkki paperia syöttöpohjan, että työnnät sitä niin, että karkea puoli arkki on ylöspäin niin levy on ladattu tulostimeen. Jos avoimuutta arkki on valkoinen paperi tai muovi nauhan toiseen päähän, syöttää tämän pää tulostimeen lokeroon ensin auttaa tulostimen syötteen vetää levyn tulostimeen.

3 Aseta kuva tai asiakirja, jonka haluat tulostaa ja valitse "Tulosta ..." vaihtoehto-ohjelman tulostat kuvan tai asiakirjan. Kun tulostin -ikkuna, valitse Canon tulostin ja napsauta "Tulostimen ominaisuudet" tai "Tulostimen asetukset" -painiketta.

4 Siirry paperia vaihtoehtoja Canon Inkjet vaihtoehdot ikkuna. Valitse "Avoimuus", kuten paperin tyyppi ja napsauta sitten "OK" Hyväksy muutos ja sulje ikkuna.

5 Klikkaa "Tulosta" -painiketta alkaa tulostaa kuvan tai asiakirjan päälle avoimuutta arkki.

6 Aseta ylimääräisiä kalvoarkkia tarpeen, aina työntämällä ne yksi kerrallaan karhea puoli ylöspäin.

7 Aseta yksi arkki tavallista valkoista paperia Canon inkjet n paperikasetin. Paina "Feed" -painiketta tulostin syöttää paperiarkin tulostimen läpi imeä ylimääräisiä muste jääneet avoimuutta painatusmenetelmä.

Vihjeitä

  • Jos mahdollista, tulosta vain yksi avoimuuden arkki kerrallaan. Levyt eivät ime mustetta sekä paperi-, joten mustetta voidaan jättää tulostimen sisällä ja aiheuttaa tahraa teidän seuraavan levyn. Running valkoinen paperi tulostimen läpi levyjen väliin voi parantaa tulostuslaatua.
  • Anna tulostusvalikosta uudelleen ja käyttää Canonin mustesuihku n tulostimen asetukset määrittää paperin tyyppi takaisin vakiopaperia kun olet lopettanut tulostuksen kalvoarkkia.
  • Anna lisäaikaa kalvoarkkia kuivua ennen kuin kosket mustetta tai annetun jotain niiden päälle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita