Miten tulostaa suuria PDF-tiedostoja

Miten tulostaa suuria PDF-tiedostoja
Portable Document Format (PDF) tiedostoja ovat kuvatiedosto keksi Adoben vuonna 1993, jonka avulla voit katsella dokumenttitiedostoja muodossa kuvan. Tämä on hyödyllinen turvatoimi, joka estää ketään muokkaamalla tekstin sisällä itse asiakirjaan. Tiedostot itse koko vaihtelee, riippuen määrä sisältöä luodaan, mutta ei väliä kuinka suuria ne voisivat saada, kaikki PDF-tiedostot voidaan tulostaa.

Ohjeet

1 Avaa Adobe Reader.

2 Valitse "File" työkalupalkin yläosassa näytön. Pudotusvalikosta ilmestyy. Napsauta "Avaa".

3 Puhelinluettelo -ikkunan, etsi PDF-tiedosto, jonka haluat tulostaa. Napsauta tiedoston nimeä ja valitse sitten "Avaa".

4 Napsauta tulostimen kuvaketta yläreunassa sivun avata tulostusasetukset ikkunan.

5 Kohdassa "Tulosta Range," valitse "Kaikki". Näin varmistetaan, että kaikki sivut sisällä asiakirja tulostetaan.

6 Under "Page käsittely," valitse "kutistua tulostettavan alueen." Tämä vaihtoehto automaattisesti uudelleen koko kuva, ei väliä kuinka suuri se on, ja sen sopimaan tietokoneellesi paperi, kun tulostat tiedoston.

7 Valitse "OK" alareunassa ikkunan alkaa tulostaa asiakirjan.

Vihjeitä

  • Jos sinulla ei vielä ole Adobe Reader on asennettu tietokoneeseen, lataa ohjelma ilmaiseksi Adoben sivuilta (katso referenssit). Tarvitset ainakin 54.45MB HD tilaa tietokoneen asentaa Adobe Reader.
  • Varmista, että tulostin on päällä ja sisältää riittävästi paperia ja mustetta tulostaa koko asiakirjan ennen tulostuksen aloittamista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita