Miten tyhjentää muisti Windows XP

Miten tyhjentää muisti Windows XP
Windows XP käyttäjä voi ymmärtää elinaikana hänen tietokoneensa, että se on hieman hankalaa sammuttaa ja käynnistää uudelleen koko ajan. Kätevän "Sleep" ja "Hibernate" tilat, tietokone voidaan laittaa alhaisen virrankulutuksen tilaan ja jatkaa lähes välittömästi. Valitettavasti tulos jatkuvasti laskemisesta tietokone nukkumaan sijasta kokonaan sammuttamisen on, että muisti ei koskaan täysin selvitetty. Tämä johtaa hitaammin tietokoneen toimintaa ajan myötä ilman uudelleenkäynnistystä. Onneksi on olemassa yksinkertainen tapa poistaa tietokoneen muistiin tekemättä täydellinen uudelleenkäynnistys.

Ohjeet

1 Avaa Luo pikakuvake ohjatun. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydällä ja valitse Uusi> pikakuvake.

2 Kirjoita paikka pikakuvakkeen. Merkin luonne, tyyppi "% windir% \ system32 \ rundll32.exe advapi32.dll, ProcessIdleTasks" laatikkoon, napsauta "Seuraava".

3 Kirjoita nimi pikakuvakkeen. Tämä ei ole mitään merkitystä muistiin pyyhintäprosessi, joten yksinkertaisesti nimeä se jotain kätevä voit muistaa, kuten "Poista Memory." Napsauta "Finish".

4 Kaksoisnapsauta uutta pikakuvaketta. Muisti poistokomennon aloittaa nyt, poistumatta tietokoneen raikas ja puhdas, aivan kuin olisit uudelleen sitä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita