Miten ulkoinen näytönohjain toimii?

Miten ulkoinen näytönohjain toimii?
Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet aluksen kanssa näytönohjaimia asennetaan sisäpuolelle. Kuitenkin grafiikka resursseja pöytätietokoneiden yleensä voimakkaampi kuin mitä saat oletuksena kannettavan, ja päivittää sisäiset komponentit laptop on yleensä monimutkaisempi kuin näin työpöydälle. Ulkoiset näytönohjaimet tarjoavat tapa tuoda lisääntynyt grafiikkaa laskentatehoa läppäreissä.

Kannettavat

Tärkein etu käyttää kannettavissa tietokoneissa on siirrettävyys. Kannettavan, voit ottaa tietokoneen lähes kaikkialla. Haittapuoli läppäreissä on, että ne eivät yleensä ole sama laitteistojen ominaisuudet kuin pöytätietokoneet. Tämä ulottuu grafiikan käsittelyä, joka helpottaa näytönohjaimen. Kun päivität tietokoneen, se usein lisäämällä tai muuttamalla sisäisiä osia. Ulkoiset näytönohjaimet ovat paljon helpompi perustaa; käyttöliittymät kuten ExpressCard voit liittää näitä ulkoisia komponentteja kannettavan tietokoneen.

Yhteydet

Ulkoiset näytönohjaimet voit päivittää kannettavan nauttia kasvoi grafiikkaa laskentatehoa. Jotta kortin työtä, on oltava luotettava rajapinta näytönohjaimen ja tietokoneen. Valmistajat muotoilu läppäreissä tiettyjä portteja käyttämällä ulkopuolisia, mutta saatat joutua käyttämään sovitinta tarjota välisen yhteyden ulkoisen näytönohjaimen ja järjestelmään. Jotkut laptop mallit käyttävät telakat yhteyden ulkoiseen näytönohjaimia. Menetelmä käytät kytkeä ulkoinen näytönohjain tietokoneeseen voi vaikuttaa sen nopeus ja yleistä suorituskykyä.

Käyttöjärjestelmä

Kuten minkä tahansa resurssi, tietokoneessa on oltava vuorovaikutuksessa näytönohjaimen kanssa voidakseen käyttää sitä. Käyttöjärjestelmä tietokone käyttää kuljettajat käsitellä vuorovaikutusta kaikkien laitteiston resursseja, sisäisiä ja ulkoisia. Käyttöjärjestelmä tietokoneessa voi siis vaikuttaa siihen, kuinka onnistuneesti voit hyödyntää ulkoisen näytönohjaimen. Sinulla on yleensä ladata ja asentaa ajurin ohjelmisto tietokoneeseen ennen kuin voit alkaa käyttää ulkoista näytönohjain.

Huomioita

Useat seikat vaikuttavat päätös käyttää ulkoista näytönohjain, mukaan lukien laitteisto ja ohjelmisto kannettavan tietokoneen. Jotkin tulostimet edellyttävät ylimääräisiä komponentteja kuten erillistä virtalähdettä ja monitori, joka voi luonnollisesti vähentää siirrettävyyden nautit kannettavan. Suorituskyky näistä korteista vaihtelee tietokoneen valmistajan, näytönohjain valmistaja, käyttöjärjestelmän ja muita osia täytyy hyödyntää resursseja. Vaikka suorituskyky ulkoinen näytönohjain ei yleensä vastaa, mitä voit odottaa pöytätietokoneen, komponentit voivat antaa merkittäviä parannuksia olemassa olevaan sisäiseen kannettavan resursseja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita