Miten Upload S3 Python

Amazonin pilvi-pohjainen Simple Storage Service, joita yritykset kuten PBS ja Yelp tarjoaa triple-tarpeeton Internet varastointi ja korkean käytettävyyden verrattain edullisia. Amazon ei tarjoa käyttäjälle päin upload laitos, vaikka vain ohjelmallinen pääsy. Voit ladata S3 Python käyttäen Boto Python API.

Ohjeet

1 Kirjoita "easy_install boto" komentokehotteeseen.

2 Avaa uusi tiedosto tekstieditorissa, ja nimeä se ".py" tiedostopääte.

3 Lisää seuraava koodi tiedostoon kirjautumista Amazonin S3 palvelua. Korvaa <AWS Pääsyavain> ja <AWS salainen avain> kanssa AWS Access Key ja AWS salainen avain.

alkaen boto.s3.connection tuonti S3Connection Conn = S3Connection ('<AWS Pääsyavain>', '<AWS salainen avain>')

4 Kirjoita seuraava koodi tiedostoon luoda tai avata ämpäri. Kun sinulla on yhteys esine avata voit käyttää "create_bucket" -toiminnon käsiksi varastointi ämpäri. Korvaa <bucketname> kanssa nimi ämpäri. Jos se ei ole, se luodaan puolestasi.

b = conn.create_bucket ('<bucketname>')

5 Kirjoita seuraava koodi luoda tai avata avain tallentaa tiedot. Korvaa <myfile> nimen kanssa avaimen. "Key" -toiminto vie Bucket parametrina.

alkaen boto.s3.key tuonti Key k = Key (b) k.key = '<Omatiedosto>'

6 Kirjoita seuraava koodi ladata tiedot S3. "Set_contents_from_filename ()" -toiminto vie tiedoston polku ja lataa sisältöä. "Set_contents_from_string" -toiminto asettaa sisällön avain tahansa merkkijono.

k.set_contents_from_filename ('foo.jpg') k.set_contents_from_string ("Tämä on testi S3)

Aiheeseen liittyviä artikkeleita