Miten voin ladata elokuvia My Mobile?

Miten voin ladata elokuvia My Mobile?
Jos sinulla on elokuvia tietokoneellasi haluat ladata matkapuhelimeen katsella niitä siellä, sinun täytyy käyttää ohjelmaa, joka voi siirtää näitä videotiedostoja yli sinulle. Windows Media Player on vakiona useimmissa versioissa Windows-käyttöjärjestelmän. Tämä ohjelma voi "synkronoida" tietokoneen kanssa mobiililaitteeseen, jonka avulla voit ladata elokuvia sitä.

Ohjeet

1 Liitä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla erityisiä puhelimeen. Voit joutua ostamaan USB-johto erikseen.

2 Valitse "Windows Media Player" in vaihtoehto avautuvasta ikkunasta automaattisesti. Valitse "OK". Napsauta "Start" vasemmassa alakulmassa työpöydän jos ikkuna ei avaudu ja valitse Windows Media Player "Kaikki ohjelmat" alivalikosta.

3 Valitse "Synkronoi" -välilehti oikeassa yläkulmassa ohjelman ikkunassa.

4 Napsauta ja vedä elokuvan tiedostoja kansioita tietokoneen "Sync List." Napsauta "Käynnistä synkronointi" aloittaa lataamisen elokuvia matkapuhelimeesi. Jos et näe syn välilehti, sitten voi olla vanhempi versio WMP, kuten joka tulee XP.

5 Klikkaa "Library", jos sinulla on vanhempi versio WMP, ja valitse "Synkronoi List" alkaen avattavasta siellä. Klikkaa ja vedä elokuvia "Sisältö" pane yli "List" ruudun ,. Napsauta "Käynnistä synkronointi" aloittaa lataus.

Vihjeitä

  • Muista asentaa kaikki ajurit tietokoneeseen mukana mobiililaitteella, niin tietokone ja puhelin voi kommunikoida.
  • Tarkista tekniset puhelimesi pakkaus varmistaa, että se voi olla videotiedostoja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita