Miten voin poistaa väli TextPad?

Miten voin poistaa väli TextPad?
Yksinkertaisin tapa päästä eroon ylimääräisiä välilyöntejä teksti asiakirjoista on skannata ne rivi riviltä ja poista jokainen teidän Delete, mutta tämä voi tulla varsin ikävä työ. Jos käytät tekstieditorissa, kuten TextPad, mutta voit poistaa tarpeettomat välit hetkessä sovelluksen sisäänrakennettu Vaihda työkalu. Vaihda työkalu voi myös poistaa kaikki tyhjiä rivejä dokumentista.

Ohjeet

Poista välilyönti

1 Klikkaa "Hae" -valikosta ja valitse "Korvaa". Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa "Korvaa" -painiketta työkalupalkissa.

2 Napsauta sisällä tulo ruudun "Etsi mitä" ja paina välilyöntiä kerran. Jätä "Korvaa" syötelaatikon tyhjä.

3 Valitse "Active asiakirjan" valintanappi jotta TextPad poistaa välilyöntejä nykyisen asiakirjan vain.

4 Valitse "Korvaa kaikki" käskeä TextPad etsiä kullekin välilyönti dokumenttiin ja poistaa sen ilman, että mitään muuta sen tilalle. Jokainen rivi asiakirja olisi kondensoitunut ja vapaa tyhjiä tiloja.

Poista Tabs

5 Kirjoita "\ t" in "Etsi mitä" ruutuun. TextPad ja Windows tulkita "\ t" sisäisesti koodisignaloinnissa välilehti sisennystä sijaan kirjaimellinen merkkijono "\ t".

6 Valitse "Teksti" ja "Active asiakirja" valintanappeja.

7 Rastita ruutu "Säännölliset lausekkeet." Kun "Säännölliset lausekkeet" on valittu, TextPad koluta läpi asiakirjan sisäisen koodien sijaan kirjaimellinen merkkiä. Kun se löytää sisäinen koodi "\ t", se poistaa ennalta paikkojen määrää, että jokainen välilehti edustaa.

8 Valitse "Korvaa kaikki" poistaa kaikki välilehdet teidän tekstiasiakirja.

Poista tyhjät rivit

9 Kirjoita "\ n" in "Etsi mitä" ruutuun. "\ N" merkkiä sisäisesti merkitsee loppua nykyisen tekstin rivin ja alussa seuraavan rivin asiakirjassa. "\ N" merkkisekvenssi tunnetaan myös "rivinvaihtoon" tai "end-of-line" koodia.

10 Rastita ruutu "Säännölliset lausekkeet." TextPad etsii koko asiakirjan rivinvaihto koodia.

11 Valitse "Korvaa kaikki" poistaa kaikki tyhjät rivit asiakirjan. Kaikki asiakirjan teksti on sitten näytetään yhdellä rivillä.

Vihjeitä

  • Säästä vielä enemmän aikaa luomalla TextPad makro peräkkäin poistaa kaikki yhden tilat ja välilehtiä asiakirjoja yhdellä komennolla. Avaa asiakirja, joka sisältää tilat ja välilehdet. Klikkaa "Macro" -valikosta ja sitten "Tallenna". Ensinnäkin, mene läpi tarvittavat toimenpiteet poista välilyönnit ja sitten poistamme välilehtiä. Paina "Tallennus On / Off" -näppäintä lopettaa makron nauhoituksen. Napsauta "Kyllä" tallentaaksesi makro, täytä "Tallenna makro" -valintaikkunan tietoja ja valitse sitten "OK". Voit suorittaa tämän työkalun toisen asiakirjan, napsauta "Makro" ja sitten nimi makro loit.
  • Tämän artikkelin tiedot koskee TextPad 7.4. Se voi vaihdella hieman tai merkittävästi muiden versioiden TextPad.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita