Miten Yhdistä Linksys Network

Miten Yhdistä Linksys Network
Kun on useita tietokoneita yhdessä kotona tai toimistossa ei ole tarvetta kaikkien koneiden on omat Internet-yhteydet tai pysty jakamaan tiedostoja keskenään. Käyttämällä Linksys reititin, voit liittää kaikki tietokoneet yhteen yhdeksi verkkoon. Jos on olemassa Linksys verkko ja sinulla on uusi tietokone, joka on lisättävä, voit liittää PC muuttamalla muutamia asetuksia käyttöjärjestelmästä.

Ohjeet

1 Kirjaudu muille tietokoneille, jotka on jo liitetty Linksys verkkoon. Avaa tietokoneen Käynnistä-valikko ja siirry Ohjauspaneeli. Vieritä luettelon läpi Ohjauspaneelin kuvakkeet ja kaksoisnapsauta kuvaketta merkitty "Verkko- ja jakamiskeskus" keskus.

2 Etsi kolme kuvaketta yläreunassa "Verkko- ja jakamiskeskus" -valikosta. Katsokaa keskellä ikoni kaksi tietokonetta kytketään yhteen ja tarkistaa, mitä nimi luetellaan alla ikoni, kuten "Linksys" tai "Kotiverkko". Kirjoita nimi lueteltu siinä.

3 Liitä toinen pää Ethernet-kaapelin Ethernet-porttiin tietokoneessa, johon haluat muodostaa yhteyden Linksys verkkoon, jos tietokoneessa ei ole langatonta korttia. Liitä toinen pää kaapelin johonkin numeroitu porttien takana Linksys reititin. Älä kytke kaapeleita ollenkaan, jos tietokoneessa on langaton verkkokortti ja reititin on langattomat ominaisuudet.

4 Siirry "Verkko- ja jakamiskeskus" tietokoneessa, johon haluat muodostaa yhteyden Linksys verkkoon. Klikkaa "Asetukset yhteys tai verkko" -linkkiä vasemmassa laidassa.

5 Selaa alaspäin uusi valikko, joka ilmestyy ja klikkaa "manuaalisesti yhteyden verkkoon" -painiketta. Kirjoita verkon nimi aiemmin muistiin osaksi "verkon nimi" tekstikenttään.

6 Klikkaa "Yhdistä automaattisesti" -valintaruutu, jos haluat tietokoneen automaattisesti yhteyden verkkoon, kun kytket sen päälle. Jätä muut vaihtoehdot joko tyhjiä tai niiden nykyiset asetukset ja napsauta "Connect".

7 Paluu "Verkko- ja jakamiskeskus" -valikosta. Klikkaa "File Sharing" nappia jos haluat tietokoneesi pystyä jakaa tiedostoja muiden koneiden Linksys verkkoon.

Vihjeitä

  • Jos on vain yksi verkko lähellä ja siellä on mitään mahdollisuutta vahingossa yhdistää eri verkkoon, sinun ei tarvitse kirjoittaa verkon nimen. Sen sijaan klikkaa "Yhdistä verkkoon" in "Verkko- ja jakamiskeskus" -valikosta ja valitse sitten vaihtoehto Linksys reititin.Jos tietokoneessa ei ole langatonta korttia, mutta haluat muodostaa yhteyden langattomaan Linksys reititin ilman Ethernet-kaapelilla voit liittää langattoman sovitin tietokoneen USB port.If et ole varma, onko sinulla langattoman tai langallisen verkkokortin voit selvittää menemällä Ohjauspaneeli ja klikkaamalla "Laitehallinta". Katso alla "verkkosovitin" menossa nähdä, jos kortti on merkitty langallisen tai langattoman.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita