Miten yhdistää Home Phone System VoIP

Miten yhdistää Home Phone System VoIP
VoIP eli Voice over Internet Protocol, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. VoIP tarjoajien usein mainostaa alentaa kustannuksia ja lisää joustavuutta kuin perinteinen kotipuhelin tarjoajat. Monet puhelimen käyttäjät ovat alkaneet siirtyä VoIP-palvelun, mutta perinteinen lankaliittymiin löytyy edelleen useimmissa kodeissa. Riippumatta syy säilyttää perinteinen kotipuhelin, voit yhdistää sen kanssa VoIP-palvelun ja käyttää molempia.

Ohjeet

1 Rekisteröidy VoIP palvelun tarjoaja (ks Resources). Monet VoIP tarjoajien on ilmainen perus tilejä, mutta voi olla kustannuksia lisäpalveluja tai päivityksiä.

2 Avaa VoIP-puhelin ja poista kaikki sisältö paketti.

3 Aseta johto puhelimen, joka muodostaa yhteyden Internetiin oikea porttiin tietokoneen tai Internet reitittimeen. Monet VoIP-puhelimet tulevat kytkeä suoraan tietokoneeseen USB-kaapelilla, mutta jotkut voivat olla sovitin, joka yhdistää suoraan joko reititin tai Internet-modeemi (DSL tai kaapeli).

4 Aseta tavallinen puhelinjohto puhelimesi puhelinpistokkeeseen. Monet VoIP-puhelimet plug suoraan puhelinpistoke, mutta jotkut voivat olla sovitin, joka yhdistää lankapuhelimiin ja johdot puhelin on kytketty siihen. Suodatin voidaan tarvita joitakin yhteyksiä; Tarkista Internet-palveluntarjoajalta.

5 Aseta kaikki tietokoneohjelmistot / ajurilevyke että puhelimen mukana tietokoneen asemaan. Suorita tai asenna tarvittava ohjelmisto. Ohjelmistot ja kuljettaja paketteja vaihtelevat tarjoaja VoIP puhelin.

6 Lue käyttöohje puhelimen mukana kokonaisuudessaan. Miten puhelin toimii vaihtelee mm VoIP-palveluntarjoajan ja merkki ja malli puhelimen.

7 Soita molemmat kotipuhelin ja VoIP-palvelun uuteen puhelimeen, jotta ne toimivat. Saatat tarvita joku muu samalla VoIP-palvelun soittaa puhelimeen, jos käytät jotain Skypen ilmaiset palvelut.

Vihjeitä

  • Monet VoIP-palvelut avulla voit siirtää puhelut kotipuhelin samoin, mutta ei ehkä tarjoa kyky soittaa käyttämällä VoIP palvelua ilman lisälaitteita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita