Miten yhdistää kaksi Kannettavat Langattoman lähiverkon

Miten yhdistää kaksi Kannettavat Langattoman lähiverkon
Local Area Connection tai LAN, on yleensä pieni kodin tai toimiston verkkoon käytetään linkittämään kaikki laitteet alueella. With kynnyksellä langattoman teknologian, lähiverkkojen eivät enää rajoitu määrään johdot omistat. Kannettavat voi yhdistää WLAN helposti heidän rakennettu langattomat sovittimet. Yhdistäminen kaksi läppäreissä yhteen yli WLAN on myös helppo, mutta vaatii muutaman erityisiin toimiin antaa läppäreissä pääsy toistensa.

Ohjeet

1 Yhdistä molemmat läppäreissä langaton verkko, jota haluat käyttää. Kun yhteys, napsauta "Käynnistä" -painiketta ja siirry "Verkko" -valikosta.

2 Klikkaa "Verkko- ja jakamiskeskus" -linkkiä. Paina "Näytä Tietokoneet ja laitteet" -painiketta. Luettelo laitteista tällä hetkellä verkossa on näkyvissä.

3 Tarkista luettelo nimiä sekä kannettavat tietokoneet. Jos molemmat läppäreissä näytetään laiteluettelossa kytketty verkkoon, laitteet on kytketty langattomasti lähiverkkoon.

Vihjeitä

  • Jos kannettava tietokone ei voi poimia langaton verkko, siirrä läppäreissä toisistaan. Jotkut läppäreissä voi aiheuttaa häiriöitä muihin kannettavan verkkosovitin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita