Miten Zip tiedosto XP

Miten Zip tiedosto XP
Zipping tiedostoja voi tallentaa tilaa tietokoneen ja lataa aikaa jos lähetät niitä sähköpostitse. Jos sinulla on useita tiedostoja tai kuvia, ne säästävät zip-tiedostoon laittaa ne kaikki samaan kansioon. Pakattuja tiedostoja pakataan ja pakattu yhteen poistamatta tietoja. Zipping mahdollistaa myös henkilö, joka saa ne tiedostot ladata ne nopeammin. Windows XP mukana sisäänrakennettu zip ohjelmaa.

Ohjeet

1 Napsauta "Käynnistä" -valikosta ja sitten kansio, joka sisältää tiedostot, jotka haluat zip. Kun kansio avautuu, kaikki tiedostot kansioon ilmestyy näytölle.

2 Korosta tiedosto, jonka haluat zip. Useita tiedostoja on oltava vierekkäin sisällyttää ne kaikki samaan zip-kansioon. Jos tiedostot eivät ole vierekkäin, klikkaa ja pidä yksi tiedostoja, vedä ja pudota se vieressä muita tiedosto, jonka haluat pakata.

3 Korosta ensimmäinen tiedosto, sitten mennä viime tiedosto ja paina vaihtonäppäintä samalla klikkaamalla tiedostoa. Kaikki tiedostot ensimmäisen ja viimeisen tiedoston pitäisi korostua. Nämä korostettu tiedostot ovat niitä, jotka sisällytetään teidän zip-tiedosto.

4 Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa esiin tiedostoja ja pop-up-valikko tulee näkyviin. Kaikki tiedostot, jotka haluat zip olisi edelleen korostettuna. Valitse "Lähetä" vaihtoehto ponnahdusvalikosta. Toinen ponnahdusvalikosta viereen tulee ensimmäinen.

5 Valitse "Pakattu (zip) kansio" vaihtoehto toisessa ponnahdusvalikosta. Windows XP luo uuden kansion pakattu kopio kunkin tiedostoja. Uusi kansio on vetoketju sitä ja tulee olemaan sama nimi kuin ensimmäinen tiedosto valittuna. Alkuperäiset tiedostot on edelleen ehjä, koska zip-tiedostot ovat kopioita. Sinun zip-tiedosto on nyt valmis lähettämään.

Vihjeitä

  • Voit nimetä zip-tiedosto oikealla klikkaamalla sitä ja valitsemalla Rename ponnahdusvalikosta.
  • Erityyppisiä tiedostoja voidaan vetoketjulla samaan kansioon.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita